21. maaliskuuta 2015

THE LIEBSTER AWARD

Olen saanut jo kolmesta blogista tämän kyseisen haasteen, ja vaikka viime kesänä sen toteutinkin, päätin silti osallistua, sillä kysymykset ovat melko erilaisia ja niihin on aina mielenkiintoista vastata. Koskan tosiaan yhdeltä henkilöltä tulee aina se 11 kysymystä (kiitos vielä miut haastaneet Nelli, Roosa & Henna), päätin karsia hieman sellaisia kysymyksiä, joihin olen saattanut jo aiemmissa kysymyspostauksissa vastata. Eli ihan 33 kysymykseen en siis vastaa - ihan teidänkin takia, ettei postauksesta tule liian pitkäveteinen!

Ja haastehan on varmasti monelle tuttu ja turvallinen: täytyy siis vastata haastetun 11 kysymykseen, jonka jälkeen keksitään vielä 11 kysymystä lisää - ja haastetaan edelleen uusia henkilöitä mukaan. Easy, right? ;)
1. Miten sinua saa parhaiten piristettyä kun olet allapäin? 
Jos olen oikeasti surullinen jostain, riittää kun joku on vain siinä vieressä ja vaikka halaa, tai muuten ilmaisee että on miun tukena. Ihan perus möks möks -fiiliksen saa parhaiten poistettua tekemällä tai sanomalla jotain hassua, sillä nauran todella helposti :D 

2. Millainen on unelmiesi mies?
Huomaavainen, kiltti, huumorintajuinen ja hyvät käytöstavat omaava. Tottaki se ulkonäkökin jonkin verran vaikuttaa, mutta sisin on se tärkein. Onhan miulla tossa vierellä jo yksi unelmien mies ja se riittää♥ :)

3. Mikä on elämän tarkoitus? 
Hmm.. miun perusperiaate on se, että nauttii elämästä ja osaa olla onnellinen, sekä oppia virheistään. Myös se, että tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja antaa kaikille vapauden olla sellaisia kuin on.

4.Jos voisit antaa nuoremmalle itsellesi jonkin neuvon, mikä se olisi?  
Älä välitä liikaa siitä mitä muut ajattelevat, vaan keskity enemmän itseesi ja tartu rohkeasti haasteisiin ja mene mukaan uusiin tilanteisiin. Kaikkeen typerään ei myöskään tarvitse lähteä mukaan mihin "kaverit" yllyttävät, vaan voi rohkeasti kieltäytyä. Muista nauttia elämästä, äläkä lannistu kaikkiin vastoinkäymisiin!

5. Mikä on rankinta, mitä sinulle on elämäsi aikana tapahtunut? 
Mietin tätä hetken, mutta eiköhän se vanhempien ero ja kaikki siihen liittyvä ollut aika rankkaa, kun itse oli vielä niin nuori. Onneksi siitäkin on päästy jo yli, enkä enää kummemmin edes mieti koko asiaa :).

6. Milloin koet olevasi parhaimmillasi? 
Vaikka se pinnalliselta kuulostaakin, silloin kun on omaan peilikuvaansa tyytyväinen. Itsevarmuus tuo kauneutta, ja ilman sitä olokin tuntuu kurjalta. Myös silloin kun tuntee olevansa oikein onnellinen - ei haittaa vaikka olisi meikittä ja vanhat verkkarit jalassa, kunhan muuten on hyvä olla
 
7. Mikä elokuva kaikkien pitäisi mielestäsi nähdä?
Hyviä elokuvia on vaikka millä mitalla, mutta jotenkin miulla tuli ensimmäisenä mieleen Hachiko. Olen nähnyt kyseisen leffan varmaan kolmesti, ja itken aina sitä katsoessani. Varsinkin kaikki tositapahtumiin perustuvat elokuvat ovat miun mieleen. 

8. Jos saisit pitää vain yhden aisteistasi, minkä aistin pitäisit? Miksi? 
Näköaistini. Toisaalta minkä vaan aistin menettäminen olisi kauheaa, ja elämää joutuisi opettelemaan aivan uudella tavalla, mutta olen hyvin visuaalinen ihminen ja haluan nähdä ympäröivän maailmani. Täällä on niin paljon kaikkea kaunista, mistä ilman näkökykyä jäisi paitsi. 

9.Toimitko usein enemmin tunteiden vai järjen mukaan? 
Riippuu vähän tilanteesta, mutta useimmiten kyllä tunteen mukaan. Huomaan että miussa on esimerkiksi tunneshoppailijan ja tunnesyöjän vikaa, mutta kyllä se järkikin jossain vaiheessa puuttuu peliin mukaan, jos tunnetasolla alkaa mennä yli :D 

10. Mikä on onnellisuutta? 
Se, että osaa iloita pienistäkin asioista ja nauttii elämästä ylipäänsä. Ihminen yleensä itse tietää milloin on onnellinen, ja miun kohdalla onnellisuutta on tasapainoinen elämä, vakaa parisuhde, läheisten tuki ja turva sekä ihan se perus arki, joka tulee joka päivä vastaan. Onnellisuus ei tarkoita, etteikö huonojakin päiviä voisi olla, mutta se, että pääsee yli niistä vaikeistakin asioista, tuo onnellisuutta

11. Onko sellaista trendiä, jota olet aluksi pitänyt kamalana, mutta myöhemmin tykästynyt siihen? 
Onhan noita varmasti moniakin, mutta ensimmäisenä tuli mieleeni viime syksynä kauppoihin tulleet pastellinsävyiset pörröneuleet/villapaidat, siis oikein sellaista pehmoista ja pörröistä kangasta. Aluksi mietin etten ikinä tule pukemaan sellaista päälleni, mutta kappas kummaa, jossain vaiheessa vaaleanpunainen pörröunelma löysi kuin löysikin tiensä vaatekaappiini :D 

12. Jos voisit elää yhden onnentäyteisen vuoden, muttet muistaisi siitä jälkeenpäin mitään, tekisitkö niin? Miksi? 
Vaikea kysymys! Toisaalta elän tälläkin hetkellä onnellista elämää, ja kyllä mie mieluummin haluan muistaa kaiken, joten vastaan että en. 

13. Mikä on mielestäsi kauneinta sinussa? 
Ystävällisyys ja herkkyys.

14. Mikä on vaikeinta bloggaamisessa? Entä kivointa? 
Vaikeinta on ehkä ajan löytäminen, sillä välillä tuntuu että postausideoita olisi vaikka kuinka mutta aikaa ei. Yleensä kirjoitan yhtä postausta noin tunnin verran tai enemmänkin, sillä varsinkin kuvien ottamiseen/muokkaamiseen menee eniten aikaa. Kivointa on saada jakaa omia ajatuksia ja arkea teidän lukijoiden kanssa, ja teidän kannustavien kommenttien perusteella siellä ruudun toisella puolella on ihan huippuja tyyppejä! On ihanaa saada myös inspiraatiota ja vinkkejä muiden blogeista, ja aamuni lähteekin yleensä käyntiin avaamalla ensimmäiseksi Bloggerin.

15. Jos sinut yllätettäisiin esimerkiksi ystävien toimesta, mikä olisi parasta mitä voisi tapahtua? 
Pääasia että kaikilla olisi hauskaa ja päivä olisi ikimuistonen! Esim. ystävien kanssa toteutettu matka johonkin olisi ihan huippua, mutta tottakai kaikki muukin tekeminen hyvällä porukalla saa pisteet kotiin :).

16. Minkälainen on unelmien talosi/kotisi? 
Haluaisin asua vielä joskus omakotitalossa, jossa olisi kaksi kerrosta, sauna, sekä valoisat ja tilavat huoneet. Myös koko seinän ikkuna, josta avautuisi upea maisema vaikka merelle olisi ihana Sisustuksessa käyttäisin raikkaita vaaleita sävyjä, ja kotoisuutta loisin kukilla/huonekasveilla :).

17. Miten viettäisit aikasi, jos saisit seuraavat 7 päivää vapaata ilman mitään velvollisuuksia? 
Jos rahasta ei olisi pulaa, lähtisin Antin kanssa johonkin minilomalle. Mieluiten jonnekin lämpimään, mutta perus kaupunkilomakin houkuttelisi. Nauttisin kunnolla kahdenkeskeisestä ja stressittömästä ajasta

18. Mitä suunnitelmia sinulla on kesäksi? 
Töitä töitä. Ei mitään ihmeempiä suunnitelmia, mutta miniloma vaikka Helsinkiin voisi olla paikallaan, sillä siskoni ja hänen miehensä muuttavat sinne piakkoin. Toivon myös että olisi lämmintä ja aurinkoista, jotta vapaapäivinä pääsisi nauttimaan rannalla olosta. Kavereiden kanssa hengailua sekä mökkeilyä, saunomista ja grillaamista

19. Tykäätkö tehdä ruokaa/leipoa? Jos kyllä, niin mikä on suosikkisi? 
Tykkään joo. Toinen asia vaan että luomukseni ei välttämättä ole aina sieltä parhaimmasta päästä, varsinkin jos lähden kokeilemaan jotain aivan uutta :D Hyytelökakkua olen tasan kerran kokeillut - huonolla lopputuloksella.. Ei miulla oikeastaan ole mitään erityistä suosikkia, ihan perus arkiruokia tulee tehtyä, kuten makaronilaatikkoa ja jauhelihakeittoa. Leipomisen puolelta kuivakakut onnistuvat yleensä parhaiten.

20. Mistä luonteenpiirteistäsi pidät ja mistä taas et niin pidä? 
Pidän ystävällisyydestäni ja empaattisuudestani, sekä siitä, että osaan asettua toisen asemaan. Olen hyvä kuuntelemaan ja nauran paljon :). Välillä taas olen liiankin temperamenttinen ja äkkipikainen, enkä välttämättä mieti mitä suustani päästän.. Lepyn kuitenkin melko nopeasti, vaikka yleensä joka päivä tuleekin kiukuteltua kaikesta turhanpäiväisestä :D Haluaisin myös olla rohkeampi ilmaisemaan oman mielipiteeni! 

21. Minkälaista musiikkia kuuntelet? 
Vähän kaikenlaista! Musiikkimakuni on aika laaja, eikä miulla oo mitään tiettyä genreä, jota tulisi aina kuunneltua. Vanhemmat klassikot 70-90-luvuilta ovat vielä tänäkin päivänä hyviä, mutta tällä hetkellä soittolistalta löytyy mm. Tove Lo'ta, Fall Out Boyta, Years & Yearsia, Ariana Grandea, sekä kaikkea sekalaista bilemusiikista perus rockiin. 

22. Mitä odotat tällä hetkellä? 
Valmistumistani. Vielä viimeinen rutistus koulun parissa ja sitten olisi paperit kourassa - toivottavasti ;D Myös tuleva kesä on jo vahvasti mielessä!


11 kysymystä haastetuille: 
1. Mitkä asiat saavat sinut nauttimaan elämästä?
2. Kolme lempiväriäsi?
3. Miten kuvailisit tyyliäsi?
4. Mikä asia on kasvattanut sinua ihmisenä?
5. Jos huomenna tulisi maailmanloppu, mitä tekisit tänään?
6. Mitä kaikkea olet opiskellut/mitä haluat tehdä työksesi?
7. Millaisia ihmisiä ihailet?
8. Mikä olet horoskoopiltasi? Kuvastaako se mielestäsi sinua?
9. Lempi elokuvasi?
10. Ranta- vai kaupunkiloma? Miksi?
11. Jos voisit muuttaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi?

Haastan mukaan:
 

***

: Tuuli
  

6 kommenttia :

 1. mullakin olisi paljon postausideoita, mutta aikaa niiden toteuttamiselle on vaikea löytää! :/ oli kiva lukea sun vastauksia ja tietää susta lisää! :)♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 aika tosiaan tahtoo välillä olla kortilla, mutta sitten kun ennättää tänne blogin puolelle, on ihanan terapeuttista vain antaa näppäimistön sauhuta :).

   Poista
 2. Oii ihana postaus Tuuli :)<3 niin mielelestä luettavaa!! Vaikutat niin aidolta, tasapainoiselta ja mukavalta ihmiseltä <33

  VastaaPoista
 3. Voi olipa kiva lukea sun vastauksia <3 Ihana kun toteutit tämän suuresta kysymys määrästä huolimatta :)

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished