29. toukokuuta 2015

TIME GOES SO FAST

Jälleen tuntuu siltä, että aika kiitää ihan hurjaa vauhtia eteenpäin eikä päivien vaihtumista edes kunnolla tajua. Tämän viikon on töissä pitänyt melkoista kiirettä kaikkien valmistujaisten ym. juhlien takia, kun asiakkaat tulevat viime hetkillä ostamaan asukokonaisuuksia kesän juhliin. Vihdoinkin päiväni noudattavat sitä tiettyä rutiinia, josta jokunen aika sitten täällä blogissani mainitsinkin. Vaikka kiire välillä stressaakin, on silti kiva että päivät ovat täynnä jotain tekemistä. Kohta vaihtuu jo kesäkuu, eikä juhannukseenkaan ole kovin montaa viikkoa aikaa. Huh, kesä tosiaan tuli aika yllättäen!

20150528_180621 Olen viime aikoina viettänyt paljon aikaa isoveljeni kanssa. Miusta on kiva, miten hyvät välit miulla on sisaruksiini, niin veljeen kuin isosiskoonkin. Pienenä kun aina nahistelimme kaikesta, niin nyt voimme aina kääntyä toistemme puoleen jos jotain tulee eteen. Naurettiinkin juuri veljeni kanssa, että viime aikoina olen viettänyt hänen kanssaan ehkä enemmän aikaa kuin oman poikaystäväni kanssa! A kun on aina aamusta iltaan töissä, ja miekin teen usein iltavuoroa, niin yhteinen aika jää melkein siihen loppuiltaan kun käydään yhdessä nukkumaan ja aamulla taas herätään töihin. Viikonloppuisin on sitten enemmän aikaa, jos miekin satun olemaan vapaalla. Usein kuitenkin teen varsinkin lauantaisin töitä, ja nyt kesäaikaan kokonaan vapaita viikonloppuja tuskin kovin montaa tulee olemaan.

20150528_182149
Seuraava kuukausi tuleekin menemään jonkinlaisessa ostoslakossa, ja viime aikoina olenkin osannut kiertää kaikki kaupat kaukaa ettei houkutuksia pääse syntymään. Juhannuksen tienoilla palkkakin alkaa taas onneksi juoksemaan entiseen malliinsa, niin sitten voi taas hieman hellittää otetta ;) Mitä suunnitelmia teillä on juhannukseksi? Itse en ole vielä täysin varma, mutta mökille lähtö kuulostaa aika varteenotettavalta vaihtoehdolta, sillä kaupunkijuhannus ei vaan jotenkin ole se miun juttu. Oi vitsit miten haluan jo saunaan, grillailemaan hyvää ruokaa ja uimaan!! Toivottavasti saadaan juhannukseksi hyvä porukka kasaan ja keksitään jotain kivaa tekemistä :).


20150528_180747 Nyt lähden tästä vielä hetkeksi tv:n ääreen ja kohta nukkumaan, huomenna olisi nimittäin vielä työpäivä. Sunnuntaina puolestaan kokoonnumme isoisäni 80v. syntymäpäiville, onhan se jo ihan kiitettävä ikä! 

Hauskaa viikonloppua kaikille!


: Tuuli

14 kommenttia :

 1. Mä olen juhannuksen stadissa :) Mökille on se 850km matkaa niin jätän sen suosiolla syyslomailuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä tosiaan sitten parempi pysyä kaupungissa kuin lähteä noin kauas mökille :) Kaupunkijuhannuksessa on toki oma viehätyksensä, mutta mieluummin rentoudun luonnon helmassa, haha :D

   Poista
 2. Itsellä ei ole vielä mitään juhannus suunnitelmia, toivottavasti saan sen toivomani mukaan vapaaksi täistä :) iiik mäki tarttisin ostoslakkoa kovasti, tsemppiä sinne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse katsoin juuri tulevia työvuorolistoja, niin olen juhannusaattona aamun töissä, ja sitten vielä sunnuntaina.. :D mökille jos lähtee niin se saa jäädä sitten vaan siihen yhteen yöhön. Toivottavasti sie saat vapaata töistä! Kiitos, onneksi kohta kuitenkin voi hieman hellittää! :)

   Poista
 3. Ihan mahtavaa, että sulla on noin läheiset välit sisarustesi kanssa :) Oon oikeestaan jopa vähän kateellinen, kun mulla itselläni ei erinäisistä syistä oo kovinkaan läheiset välit yhdenkään kanssa :/ Onneksi sillekin asialle pystyy toki tekemään jotain :D Kaupunkijuhannus ei oikeen kyllä oo munkaan juttu, mutta mun juhannussuunnitelmat on kyllä vielä täysin auki. Hyvässä seurassa mökillä rentoutuminen olis kyllä ihan parasta! :)

  Ihania kuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla ettei siun välit sisaruksiisi ole kovin hyvät :( Toivottavasti asia korjaantuisi jossain vaiheessa! Uskon että vanhempieni ero silloin joskus aikoinaan vaikutti miun sisarussuhteisiin positiivisella tavalla, ja tuntuukin että miulla on paremmat välit sisaruksiini kuin vanhempiini..
   Toivottavasti siekin keksisit kivaa tekemistä juhannukseksi ja sääkin saisi olla kyllä tällainen aurinkoinen! B) Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Oot ihan oikeassa, aika on mennyt ihan supervauhtia! Ihana, että sulla on hyvät välit sisaruksiisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun miettii niin vastahan kevät vasta oli aluillaan, ja nyt kesä alkaa olla jo täällä! :D Niin, siitä olen itsekin iloinen <3

   Poista
 5. Aika tosiaan menee kyllä todella nopeasti! Muistan kun mietin sitä, miten pitkä aika on vielä kesään ja sitten yhtäkkiä havahduin siihen, että kesälomani alkaa jo kohta ja juhannuskin on pian! Miten aika meneekin niin nopeasti?! :D Onneksi kelitkin alkavat olemaan jo vähän kesäisempiä! :) Juhannus tulee kyllä vietettyä mökillä, sillä itsekään en erityisemmin välitä kaupunkijuhannuksesta, vaan mieluummin vietän sen mökillä jos mahdollista.

  Ihania kuvia muuten tässä postauksessa! Jäin vain ihastelemaan noita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä mietin tässä itsekin että mihin ne menneet kuukaudet oikein ovat hujahtaneet? :D Ihana päästä kyllä mökille rentoutumaan <3 Kiitos paljon! :)

   Poista
 6. Kyllä juhannuksena kuuluu olla jossain mökillä tai rannalla! Minun mielestä :D Pitää päästä rantasaunaan ja huljuun ja syödä hyvää ruokaa ♥ Aika tosiaan kuluu äkkiä, tosi hassua että kohta on juhannus jo.. Ihan kun joulu olisi vasta ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, rantasauna on ainakin ihan ehdoton! :D Ihanaa että on kesä <3 Joulu on kyllä täälläkin vielä tuoreessa muistissa, miten puoli vuotta onkin kulunut näin nopeasti?! :D

   Poista
 7. Kiva kuulla että sullakin on läheiset välit sisaruksiisi. Itselläni on kaksi pikkuveljeä, kumpakin hyvät välit mutta nuorempaa vielä paremmat. Hän on tulossa meille juhannuksen jälkeen ja toivottavasti on mahdollisimman kauan <3 Oma juhannukseni menee perheen kanssa landella. Toivottavasti teille tulee hauska juhannus ja ehdottomasti suosittelen sitä mökille lähtemistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana kuulla että teilläkin on noin läheiset välit :). Ihan outoa että noin kolmen viikon päästä se juhannus koittaa! Mökkeilyä odotan jo innolla <3

   Poista

Blog Design by Get Polished