1. toukokuuta 2015

WAPPU '15

 
Tättärää! Eilen tuli tosiaan juhlistettua vappua ja sääkin oli onneksi meidän puolella - auringonpaisteesta sai nauttia koko päivän Olin jotenkin koko päivän tosi hyvillä fiiliksillä, ja tulihan se terassikausikin avattua näin vapun kunniaksi. Töistä kävin ostamassa myös uudet ihanat ballerinat - voisinkin tehdä taas lähiaikoina jonkinlaisen ostospostauksen jos teitä kiinnostaa? 
 
Antin päästyä töistä käytiin ensin kaupassa ostamassa hieman vappueväitä, jonka jälkeen lähdettiin käymään isäni luona saunassa. Oi että, kyllä se rantasauna vaan voittaa mennen tullen kaikki sähkösaunat!! Oli niin ihanaa rentoutua pitkästä aikaa saunan lämmössä kun auringonsäteet leikittelivät ikkunassa, ihan parhautta Kesällä tuleekin sitten saunottua varmaan enemmän kun pääsee myös mökille, ja kyllähän sitä mieluummin pulahtaa järveen suihkun sijasta. Oon mie vaan niin saunatyttö ollut pienestä pitäen! :D 
 
 
Illalla sitten lähdettiin vielä jatkamaan porukalla baariin, ja tuli myös testattua eräs yökerho jossa en ollut ennen käynyt. Tänne Lappeenrantaanhan avautui myös vasta Amarillo, ja sekin pitäisi kyllä jossain vaiheessa käydä testaamassa! Muutenkin ensi viikolla tänne avautuu paljon uusia liikkeitä, kun eräs kauppakeskus avaa uudistetut tilansa. Ainakin Marks & Spencerin ja Picnicin avautumista odotan ihan mielenkiinnolla :).

Miten teidän vappunne sujui?


: Tuuli

14 kommenttia :

 1. Siun blogi on kyllä tosi mielenkiintoinen, kirjoitat kivasti ja kuvat on ihania. Kiva lukea kuulumisia Lappeenrannasta, kun itsekin täällä asun taas muutaman vuoden jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, kiitos!! :) ihanaa jos joku tykkää lukea näitä miun juttuja :D

   Poista
 2. Oi hei ihanalta kuulostaa sun vappu! :) Saunominen on kyllä niin parasta ja varsinkin puusaunat <3 Täältä löytyy siis toinen saunatyttö :p Ja kiva, et kävitte oikeen juhlimassa ja saitte avattua terassikauden! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :) oih sauna, nytkin tekisi mieli kunnon löylyihin :D <3 heh, nyt ei kyllä taas hetkeen tarvitsekaan lähteä juhlimaan! ;)

   Poista
 3. Näyttäis olevan Spidermanit lasissa ;). Miuta harmittaa, että missaan Iso-Kristiinan avajaiset! Pakko mennä käymää siellä sit, ku tullaa joskus käymää kotona :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nepä juuri ;). No tuut kattomaa sitte ku tuutte käymää täällä! :) ei ne kaupat sielt mihikää katoo ;)

   Poista
 4. Komppaan Catriah, puusaunat on parhautta <3 Niissä saa paljon paremmat löytyt kuin sähkösaunassa ja tunnelma on omaa luokkaansa :) Käyn Lappeenrannassa aina pari kertaa vuodessa, nimittäin meidän lande on siinä vieressä. Se on ihana kaupunki kesäisin. Rakastan sitä satamaa ja niistä kojuista saa ihan parhaita vetyjä ja atomeja :D ! Ps.Sulla on kiva blogi ja kauniita kuvia :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! <3 oi, kiva kuulla :) Lappeenranta on kyllä aikalailla kesäkaupunki, eipä täällä talvisin olekaan juuri mitään nähtävää :D

   Poista
 5. Kivan oloinen vappu sulla :) Hyvän näköset noi juomat :p

  VastaaPoista
 6. Oj ihanaisen näkönen vappu. Mä en oo vieläkään terassikautta korkannut, vappuna kyllä korkattiin kotiterassimme:'D Paistateltiin hetki siinä ja nautittiin auringosta, vähän oli ilma vilpoinen kyllä vielä mutta topilla siinä auringon alla tarkeni! Ostospostausta ehdottomasti tulemaan, ne kiinnostaa ainakin mua aina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kata!<3 täälläkin kyllä tuuli aika kylmästi välillä, joten ei paljon ulkona viitsitty olla :D kiva kuulla, ehkä saan vielä viikonlopun aikana ostospostauksen väsättyä! ;)

   Poista
 7. Oiij miten ihana vappu! Ja noi teidän juomat näyttää niin hyviltä tuolla terdellä! :D ja jooo, ehdottomasti ostospostausta <3

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished