4. kesäkuuta 2015

MINÄ OLEN HYVÄ...

Olen kirjoitellut teille paljon itsetuntoon liittyviä postauksia, ja siitä millaisena itseni näen. Nyt kun aloin lueskelemaan vanhoja kirjoituksiani, sain idean tähän "Minä olen hyvä" -postaukseen. Erään postauksen lopussa nimittäin lupasin, että alan enemmän keskittyä niihin hyviin asioihin itsessäni, ja kehittää näin ollen itsetuntoani paremmaksi. Jokaisessa meissä on paljon hyviä puolia, vaikka usein tuntuukin että ne negatiiviset asiat jyräävät nekin alleen. Huonoltakin tuntuvan ominaisuuden saa käännettyä positiiviseksi, jos vain itse haluaa! 

20150528_185613
Minä olen hyvä...

...Kuuntelemaan - empatiakykyni ansiosta tykkään kuunnella esim. muiden murheita ja auttaa parhaani mukaan. En ole ikinä ollut sellainen, että puhuisin toisen päälle vaan kuuntelen aina ensin.

...Oppimaan - vaikka usein meinaankin menettää kärsivällisyyteni asioissa, jotka eivät tahdo heti sujua, otan kuitenkin jokaisessa uudessa asiassa ne pienetkin yksityiskohdat huomioon ja täten pystyn paremmin hyödyntämään oppimaani. 

...Työssäni - tässä kolmen vuoden aikana olen kehittynyt huimasti niin asiakaspalvelussa kuin tiimityöskentelyssäkin, ja saanut sitä kautta myös lisää itsevarmuutta.

...Tuntemaan voimakkaasti - tiedän olevani herkkä ja iloitsen ja suren pienistäkin asioista, ja tunnen jotenkin kaiken paljon voimakkaammin kuin joku toinen. Huomaan myös herkästi ihmisten välillä olevat jännitteet, ja kiinnitän paljon huomiota ympäristööni.

...Kannustamaan muita - tiedän miltä tuntuu rypeä lähes siellä pohjamudissa, joten yritän aina parhaani mukaan tukea ja kannustaa toisia eteenpäin huonoina päivinä, koska itsesääliin ei kannata jäädä vellomaan.

...Suvaitsemaan erilaisuutta - mikään asia tai ulkoinen seikka ei ole peruste toisen kiusaamiselle tai väheksymiselle, joten antaa jokaisen olla sellainen kuin on.

...Juuri sellaisena kuin olen. Kaikkien täytyisi muistaa tämä asia, ja varsinkin se turha itsensä muihin vertaaminen. Vaikka niitä huonoja päiviä tulee jokaiselle, täytyy muistaa että jollekin olet juuri täydellinen


Ajattelin että haastaisin tähän muutaman bloggaajan, mutta tehkööt tämän kuka haluaa :) Olisi kiva lukea teidänkin hyvistä puolista!


: Tuuli

29 kommenttia :

 1. Ihana postaus!! Taidan tehdä itsekkin tällaisen, kiitti vinkistä!;)

  VastaaPoista
 2. Ja voin muuten satakymmenen samaistua tohon voimakkaasti tuntemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommenteistasi! <3 kiva kuulla jos pystys samaistumaan tuohon voimakkaasti tuntemiseen, se on ihan hyvä asia :)

   Poista
 3. tää oli kiva! vois tehdä itsekkin :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana positiivinen postaus :) joskus on todella hyvä pysähtyä miettimään niitä omia hyviä puoliaan ja unohtaa ne negatiivisuudet, saa rutkasti enemmän energiaa niistä positiivisistä asioista ! Niin hyvä postaus idea tähän väliin toteutettavaksi, että laitan kyllä ehdottomasti toteutukseen ;) voin kyllä niin samaistua moneen kohtaan noista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia <3 Sehän on ihan totta, että mitä enemmän niitä negatiivisia asioita pyörittelee päässään niin jossain vaiheessa alkaa itsekin uskoa niihin :/ Siksi täytyisikin muistaa myös ne omat hyvät puolensa, ja korvata päähän tupsahtanut negatiivinen ajatus positiivisella <3 Odotankin innolla siun postausta tästä aiheesta!

   Poista
 5. Ihana postaus ja juurikin näin, just semmosena kun on! ❤ :)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit miten kiva postaus!♥

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana postaus! ♥ Tuli todella hyvä fiilis tätä lukiessa ja samalla tämä oli hyvä muistutus siitä, että pitäisi itsekin aina muistaa miettiä välillä niitä hyviä asioita. Kuten sanoit, niin helposti miettii niitä negatiivisia asioita itsessään, vaikka pitäisi ajatella päinvastoin. Pitääpä laittaa tämä postausidea korvan taakse jos itsekin toteuttaisi jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos siulle tuli hyvä fiilis tätä lukiessa :) Postausta kirjoittaessa huomasin kyllä sen, että noita positiviisia puolia oli paljon vaikeampi keksiä, kuin niitä negatiivisia.. Silti oli ihan kiva muistutella itselleen että mitä hyvää miussa kuitenkin on. Kiitos paljon Henna ja olisi kiva lukea siunkin postausta aiheesta ♥

   Poista
 8. Ihana postaus!<3 Tuota lukiessa alkoi itsekin väkisin miettimään niitä omia hyviä juttujaan, liian usein kun todella kiinnittää huomiota vain niihin negatiivisiin ja samalla kääntää positiivisuudetkin negatiivisiksi asioiksi. Hyvä mieli tuli!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Ihana kuulla jos siulle tuli hyvä mieli - niin lämmittävää kuulla! :)

   Poista
 9. Ihana Tuuli <3 Tämä postaus oli tosi kiva, niin positiivinen. Tuli tosi hyvä mieli :) Ja huomasin että mulla on samanlaisia piirteitä sun kanssas. Voisin ehdottomasti toteuttaa tälläisen, kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Clivia, kiitos! ♥ Kiva jos huomasit itsessäsi samoja piirteitä, toteuta ihmeessä siunkin versio tästä! :)

   Poista
 10. Tämän luettuani voin todeta, että meissä on paljon samaa :') Nuo on kaikki arvokkaita asioita ja piirteitä. Ole ylpeä itsestäsi, ihana tyttö! <3 <3 Mä tein aikoinaan postauksen vahvuuksista, mutta aivan hyvin voisin tehdä siihen jatko osaa tästä inspiroituneena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tania, kiitos! ♥ Huomaan kyllä aina siunkin blogia lueskellessa, että ajatusmaailmamme on kummallakin aika samanlainen ja pohdimme paljon syvällisiäkin asioita. Itseasiassa muistankin tuon kyseisen postauksen omista vahvuuksista, taisinkohan itsekin sen silloin toteuttaa..? Jokatapauksessa, olisi ihana lukea myös siun hyvistä puolista ♥

   Poista
 11. Ihana tuuli <3! Sun tekstit on vaan niin hyviä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti, tämä kommentti piristi mieltä! ♥

   Poista
 12. Voi ihana Tuuli<33 Aivan huippuhyvä postaus! Samaistuin moneen kohtaan, ja itse asiassa tossa varmaan kuukausi takaperin mulle lykättiin eteen paperi, missä ensimmäisenä mun piti listata omia vahvuuksiani ja asioita, joissa olen hyvä ja tosta sun listalta löytyi aika monta samaa juttua mitä itsekin siihen kirjoitin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda, itse olet ihana! ♥ muistelinkin lukeneeni siun blogista tuosta listauksesta, kiva jos huomasit meissä samanlaisia piirteitä! :)

   Poista
 13. oiii mikä postaus!<3 tosi hyviä kohtia ja oot todellakin hyvä juuri tuollaisena! :) keep going girl<3

  VastaaPoista
 14. Ihana postaus <3 Sä vaikutat kyllä niin herttaselta ja hyväsydämmelliseltä ihmiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, tulipa hyvä mieli tästä kommentista! <3 :)

   Poista
 15. Aivan ihana postaus ♡ olet niin herttaisen oloinen kaunokainen :) sie oot hyvä just tuommosena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa, samanlaisen kuvan olen saanut siustakin! <3 :)

   Poista

Blog Design by Get Polished