29. toukokuuta 2016

UUTTA LUETTAVAA - LINKKAA BLOGISI!

P5290008

Hei ihanat Sain hetki sitten toiveen, että tekisin linkkaa blogisi -postauksen, ja itseasiassa olenkin monesti miettinyt sen toteuttamista. Itse olen ainakin löytänyt useasti muiden vastaavista postauksista paljon uusia blogeja lukulistalleni, joten onhan tämä hyvä mahdollisuus vaikuttaa siihen omankin blogin näkyvyyteen mahdollisen esittelyn osuessa kohdalle :). 

Nyt teillä on siis mahdollisuus linkkailla joko omianne tai muiden blogeja kommenttikenttään, mielellään pienen esittelytekstin kera. Tottakai te "vanhat tututkin" saatte linkata oman bloginne, mutta tällä kertaa kaipailisin ehkä juuri sitä uutta luettavaa ja niitä itselleni vielä tuntemattomia blogeja :) Kertokaa vaikka mikä on teidän suosikkibloginne! Valitsen niistä sitten muutaman oman suosikin, jotka esittelen teille erillisessä postauksessa. Miltäs tämä kuulostaa? 

Aikaa linkkailla voisi olla viikon verran, eli ensi sunnuntaihin 5.6.2016 asti! 
 

17 kommenttia :

 1. http://heidireijamarian.blogspot.fi/

  Blogin tällä puolella kirjoittelee 26- vuotias nainen, joka on hurahtanut bloggaamiseen ja shoppaamiseen! Pyrin postaamaan joka toinen päivä. Aihealue on laaja: uusia ostoksia, suuri määrä asukuvia inspiraation lähteeksi, tuotearvosteluja sekä videoita :)

  VastaaPoista
 2. Oi mä jään kyllä innolla odotteleen että mitä tänne tuleekaan :) Tää kommentti ei nyt postaukseen liity, mutta aivan ihana tää sun blogin uus ulkoasu, tykkään ihan hirmusesti ♥

  VastaaPoista
 3. http://kukkanens.blogspot.fi/

  Kohta parikymppisen naisen lifestyle/kauneus/muotiblogi :)

  VastaaPoista
 4. Vanha tuttu ilmoittautuu blogiesittelyn kanssa, jos joku sattuisi bongaamaan sen kommenteista ja koska tää kuulostaa hauskalta jutulta! :D

  http://eemmaot.blogspot.fi

  Energinen ja iloinen 21-vuotias nainen kirjoittaa hyvinvointiin painottuvaa lifestyleblogia. Keskeisinä teemoina ovat ruoka, treeni, sisäinen hyvinvointi ja kokonaisvaltainen onnellisuus :)

  VastaaPoista
 5. http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  Blogi, joka sisältää positiivisia juttuja, videoita, ostoksia & asioita jotka inspiroi ainakin mua, toivottavasti myös muita! :)

  http://katariinasblog.blogspot.fi/

  Tässä yksi lemppariblogeistani! :)

  VastaaPoista
 6. http://dreamoffi.blogspot.fi/

  26-vuotias oululainen kirjottelee lifestyleblogia. Asuja, ostoksia, kosmetiikkaa, reseptejä, matkustelua yms. Selkeät kuvat ja huumorintajulla höystettyä höpöttelyä;)

  VastaaPoista
 7. http://lovekatariina.blogspot.fi/

  25 -vuotias Vantaalainen markkinoinnin opiskelija kirjoittaa muodista, kauneudesta ja kaikesta ihanasta ja positiivisesta elämässä :)

  ♥ Kata

  VastaaPoista
 8. http://ganbattedesuka.blogspot.fi
  Oma blogini, jota kirjoittelee 20-vuotias gyaru ja freelancermalli. Tyyliä, mielipiteitä ja matkailua sekä shoppailua. Paljon kuvia ja aktiivinen postailutahti :)

  Ja jos saa omia suosikkeja suositella, niin oma tän hetken lemppari on Kissies.se. Tosi suosittu blogi et saattaapi olla sulle jo entuudestaan tuttu :)

  VastaaPoista
 9. 26-vuotiaan tamperelaisen päiväkirja, jossa rempataan omaa kämppää, tehdään diy-juttuja,neulotaan ja leivotaan. Välillä juhlitaan ja välillä elämä on haastavampaa. It's my life :)

  http://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://katariinasblog.blogspot.fi
  Uunituoretta blogia kirjoittelee sisustusarkkitehdiksi opiskeleva parikymppinen tyttö Keski-Suomesta. Blogi on vielä uusi, joten postauksia ei vielä ole paljon mutta tulen kirjoittelemaan lifestyle tyylisesti mm. sisustusjutuista, tyylistä&kauneudesta, ruoanlaitosta, urheilujutuista ja kaikesta mikä mua inspiroi. Tervetuloa seuraamaan mun höpötyksiä :)

  VastaaPoista
 11. http://anenblogi.blogspot.fi/

  Lifestyle -blogi :)
  "Positiivista höpötystä, pirteitä värejä, ihanaa kimallusta, söpöjä yksityiskohtia, hassuja kommelluksia, tyttömäistä tyyliä, puuterisia unelmia, kaunista mieltä.Näistä on tämä blogi tehty

  VastaaPoista
 12. nobodydoesitbetter-tiiamaria.blogspot.fi

  19 | Oulu | Lifestyle

  VastaaPoista
 13. Mun blogia onkin sille jo tuttu niin en erikseen linkkaa, mutta kiva kun teet tän jos itekki löytäs uutta luettavaa!:)

  VastaaPoista
 14. Meikäläisen blogi taitaakin olla sulle tuttu, mutta laitan sen nyt tähän anyways :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

  Ja mun lemppariblogeja ovat ehdottomasti:
  http://saijis.blogspot.fi/
  http://anenblogi.blogspot.fi/
  http://www.jossecret.com/
  ja no sun blogi on myös yksi ehdoton lemppari! :)

  VastaaPoista
 15. http://jjjennajulia.blogspot.fi/

  24-vuotias lifestyle-bloggaaja Oulusta. Blogin postauksien aihepiirit koostuu kuulumisista, asuista, resepteistä ja kaikenlaisesta mitä mieleen juolahtaa.

  VastaaPoista
 16. Hei,

  Pikkuinen mummoliini tuhtaa kierrätyksen parissa ja tuunailee ja puuhailee perin omituisia juttuja. Kaikille vanhoille vaatteille ja kengille annetaan uusi elämä ja roskatkin otetaan käyttöön. Tervetuloa kurkkimaan matalaan linnaani...

  http://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished