22. heinäkuuta 2016

UUDET PUHELIMENKUORET JA ARVONNAN VOITTAJA (CASEAPP)

P1010031

Heippatirallaa! Viime viikolla postiluukusta kolahti pieni paketti, joka sisälsi kaksi itsesuunnittelemaani puhelimen kuorta caseapp.fi -sivustolta. Jo heti alkumetreillä suunnittelua tiesin, että haluan pysyä melko hillityissä sävyissä ja kuoseissa, sillä en usko että olisin pidemmän päälle jaksanut katsella niitä sateenkaaria ja yksisarvisia, joita Clip Art kuvista olisi voinut valita. Toki kuoreen olisi voinut ladata myös omankin kuvan, mutta kansioitani selatessa en löytänyt oikein sopivaa, mikä olisi siihen tarkoitukseen käynyt. 

P1010028

Toisen, marmorikuosisen kuoren valitsin suoraan caseappin sivuilta sen suuremmin suunnittelematta, sillä kyseinen kuosi vain iskee edelleen ja on värimaailmaltaan sopivan hillitty. Vaikka tiedän sen olevan jo melkoinen massakuosi, en silti voinut vastustaa kiusausta sen sattuessa kohdalle :D 

P1010015

Toiseen kuoreen liitin Clip Art -kuvista noita ihania kukkasia, ja mielestäni lopputuloksesta tulikin jopa parempi kuin tuosta marmoripintaisesta! Mitäs tykkäätte? :) Ainut miinus mikä itseäni ainakin hieman haittasi, oli se ettei sivuilta pystynyt tilaamaan ollenkaan läpällisiä kuoria, sillä itse ainakin tarvitse suojaa myös etunäytölle, ettei laukussa ollessaan tavarat kolhi/naarmuta sitä. 

***

Sitten itse arvonnan voittajaan, joka saa itselleen 30 euron arvoisen lahjakortin caseapp.fi -verkkokauppaan, jossa hän voi suunnitella joko haluamansa puhelimenkuoret taikka tarrakuoret läppäriin! 

AND THE WINNER IS...
arvonnan voittaja

Paljon onnea voittajalle, olen lähettänyt sinulle sähköpostia! :)

Pssst! Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, lukijoillani on vielä mahdollisuus tilata kuoret -20% alennuksella Caseappin sivuilta koodilla: TUULI20. 


*yhteistyössä CaseApp

12 kommenttia :

 1. Nuo kukkakuoret on tosi kauniit <3 Marmori toimii myös, vaikka onhan se massaa mutta entäs sitten. Jos ite tykkää niin se on tärkeintä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niimpä, olkoot massaa - ihan sama :DD

   Poista
 2. Ihania kuoria!!♥ Voisin ehdottomasti kotiuttaa noista molemmat :)

  VastaaPoista
 3. Toi kukkakuosi on aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin siitä tuli tosi kiva! :) Kiitos Linda <3

   Poista
 4. Tosi nätit kuoret, varsinkin noi kukkaversiot :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kuoret <3 Mua harmittaa kun itse en saanut tuolta kuoria, kun ei ollut mun puhelinta tuolla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Voi ei, tuolla ei tosiaan ollut mahdollista teettää kuoria kaikille malleille! :(

   Poista

Blog Design by Get Polished