17. lokakuuta 2016

Q&A / PART 1

collage  
Työt ja opiskelu / tulevaisuus 

Mikä on unelma-ammattisi?
Voi kunpa osaisinkin vastata tähän. Olen hieman kateellinen niille, jotka ovat jo lapsesta asti tienneet selvästi mitä haluavat isona tehdä, sillä itselleni se on vielä täysi mysteeri. Eiköhän se kuitenkin jollain tapaa tähän asiakaspalvelualaan liittyvää ole :)

Mitä kouluja olet käynyt/käyt?
Peruskoulun lisäksi olen opiskellut liiketaloutta, ja valmistunut asiakaspalvelun ja myynnin merkonomiksi keväällä 2015.

Tiesitkö heti peruskoulun jälkeen mikä sinusta tulee isona?
En todellakaan tiennyt. Opin asiat paremmin käytännön tekemisen kautta, mutta toisaalta koulussa olin vahvoilla myös teoria-aineissa. Päädyin lopulta opiskelemaan liiketaloutta, sillä siinä yhdistyvät kätevästi kumpikin työharjottelujen sekä opiskelun kautta. Muina vaihtoehtoina pyörittelin mm. leipuri-kondiittoria ja pintakäsittelyn perustutkintoa, mutta kumpikaan ei sitten loppupeleissä sytyttänyt tarpeeksi.

Mitä haluaisit opiskella?
Tätä olen yrittänyt miettiä pääni puhki, mutta suoraan sanottuna en tiedä. Sosionomiopinnot pyörivät jossain vaiheessa mielessä, mutten kuitenkaan tiedä onko sekään se miun juttu. Tietysti suuntautumisvaihtoehtoja olisi laajasti, mutta haluan olla täysin varma, ennen kuin mitään kouluja aloitan.

Missä näet itsesi 5 vuoden päästä?
Isommassa yhteisessä kodissa mieheni kanssa, vakituinen työpaikka takataskussa ja toivon mukaan terveenä ja onnellisena.

Mikä on unelmiesi työpaikka?
Ainakin unelmieni työpaikassa vallitsisi mukavan rento ilmapiiri, pääsisin jollain tapaa toteuttamaan visuaalista osaamistani, ja nauttisin ennen kaikkea siitä mitä teen.

collage1  
Ihmissuhteet & elämä

Onko sinun helppo tutustua uusiin ihmisiin?
Sanotaanko näin, että iän myötä sekin on helpottunut. Toki näin aikuisiällä uusien kestävien ystävyyssuhteiden luominen on mielestäni vaikeampaa, mutta ihan tämän bloginkin avulla olen tutustunut ihan huipputyyppeihin, ketkä jakavat samat arvot kanssani

Mitä luonteenpiirrettä arvostat ihmisissä? Entä mitä piirretä et voi sietää?
Arvostan rehellisyyttä, hyviä käytöstapoja, suvaitsevuutta sekä hyvää huumorintajua. Liika itsekkyys ja ainainen valittaminen joka asiasta ärsyttää pidemmän päälle, eikä pisteitä heru myöskään kaksinaamaisuudesta tai selän takana jauhamisesta.

Mistä saat energiaa arjen keskellä?
Liikunta on yksi tärkeä elementti jaksamisen kannalta, ja se tuli kyllä taas huomattua pienen tauon jälkeen, kun olin kipeänä. Varsinkin näin syksyisin energiatasoni laskee kuin huomaamatta, mutta raikas ulkoilma, hyvät yöunet, vitamiinien tankkaaminen ja rentoutuminen mieleisellään tavalla auttavat jo paljon :)

Onko tyylisi muuttunut paljon vai onko se ollut samanlainen?
Onhan tässä vuosien varrella kokeiltu jos jonkinlaista tyyliä, mutta ehkä sellainen tietty maanläheisyys on säilynyt kuitenkin aina. Tykkään pukeutua melko simppelisti, mutta iän myötä sen perus tennaritytön takaa on löytynyt myös hieman naisellisempia viboja ja selkeämpiä linjoja.

Ikimuistoisin hetki?
Varmaan kaikki yhdessä koetut hetket mieheni kanssa, ulkomaan reissut ja itsensä ylittämisen tunteet ovat jääneet parhaimpina mieleen!

Mikä sut tekee nyt onnelliseksi?
Tähän mennessä aurinkoinen syksy ja sen värit, parisuhde, tulevaisuuden haaveet sekä iloitseminen toisten puolesta.

Minkä epäkohdan korjaisit, jos voisit valita yhden?
Että maailmasta lähtisi turha pahuus ja sodat pois. Liian moni ihminen joutuu päivittäin elämään pelon ja turvattomuuden keskellä, eikä sille voida mitään.

collage2
Missä tapasitte miehesi kanssa?
Ihan ensimmäisen kerran hänen luonaan silloisen kaverini kautta :)

Mikä on teidän parisuhteessa parasta?
Luottamus, yhteinen huumorintaju ja avoimuus. Myös se, että alun vaikeuksien jälkeen ollaan tässä edelleen, muiden mielipiteistä huolimatta.

Mistä haaveilet?
Terveestä ja onnellisesta elämästä, hyväpalkkaisesta työstä, ulkomaanmatkasta ja siitä, että saisin säilytettyä hyvät välit läheisiini.

Uskotko mihinkään (kohtaloon, jumalaan, saunatonttuihin, yms.)?
Uskon kyllä kohtaloon ja siihen, että asioilla on aina jokin tarkoitus. Uskon myös, että karman laki on olemassa ja omat teot ja käytös tulevat itselle vielä jossain vaiheessa takaisin.

Mitä asioita et voi sietää?
Myöhästelyä, käytöstapojen puuttumista ja sitä, että jätetään asioita hoitamatta vain oman laiskuuden takia.

Listaa muutama outo tapasi!
-Kun minulla on tylsää, menen youtubeen katselemaan kissavideoita
-Kuunnellessani kuulokkeista musiikkia, laulan samalla mielessäni ja "kuiskailen" laulujen sanoja mukana :D Eräs ilta kun poikaystäväni tuli suihkusta, hän kysyi mitä ihmeen kuiskailua ja ääntelyä olohuoneen puolelta kuului haha!

***

Kivaa viikkoa jokaiselle! Julkaisen toisen vastausosan mahdollisimman pian

16 kommenttia :

 1. Oi vitsit, tätä oli kiinnostava lukea :-)

  VastaaPoista
 2. näitä sun vastauksia oli kiva lukea, aina oppii jotain uutta:) Itse kun opiskelen sosionomiksi niin mä yllätyin siitä miten laaja alasesti voi työskennellä! Tosiaan voi itse valita voi työskennellä kenen kanssa vauvasta vaariin ja yksityisellä tai julkisella!:D Mutta kannattaa rauhassa miettiä, eihän tässä ole mihinkään kiire :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! :) Sosionomin työ mahdollistaa tosiaan vaikka mihin, mutta niinkuin sanoitkin, että ei tässä ole vielä kiire mihinkään :)

   Poista
 3. Kiva lukea sun vastauksia, sillä niin ihana aina kuulla lisää muista bloggaajista. Upeita kuvia myös postauksessa <3

  VastaaPoista
 4. Odottelinkin jo tätä postausta, oli kiva lukea sun vastauksia :) Ihania kuviakin olit valinnut tähän ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Itsekin tykkään lukea muiden blogeista näitä kysymyspostauksia!

   Poista
 5. Niin kiva lukee näitä vastauksia, näiden avulla oppii aina niin paljon lisää uutta bloggaajasta! <3

  VastaaPoista
 6. Vitsit oli ihana lukea sun vastauksia Tuuli! ♥ Näistä oppii kyllä aina jotain uutta bloggaajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi <3 Kiva jos jotain uutta tietoa lähti matkaan :))

   Poista
 7. Jeejee mä olen odotellut näitä! Tulipas mieli tehdä pian itsekin tämä kun edellisestä on mielestäni jo yli vuoden päivät aikaa:D ja elämä sekä oma käsitys kaikesta on muuttunut todella paljon siitä kerrasta:)
  Kohtalo ja karma, ne on tosi! Oot kuvittanut postauksen ihanilla kuvilla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana kuulla Kata! <3 Näitä on kyllä kiva lueskella muidenkin blogeista, joten toteuta ihmeessä! Kyllä ne omat mielipiteetkin saattavat vuosien myötä muuttua ;) Kiitos paljon <3

   Poista
 8. eilen yritin kommentoida mutta netti pätkäs enkä saanu sitä toimimaan.. argh. mutta siis, hymyilin monien juttujen kohdalla, tuli niin hyvä mieli näistä :) ja lyhyesti: oot aivan valtavan ihana, aito ja sydämellinen ihminen!! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekniset ongelmat ottaa välillä päähän, mutta kiva kun nyt pääsit kommentoimaan! :) Ja voi kiitos Jenni, et arvaakaan miten hyvältä nuo sanat tuntuivat <3 Voisin sanoa täysin samaa siustakin! :-*

   Poista

Blog Design by Get Polished