16. huhtikuuta 2017

PÄÄSIÄISKUULUMISET

Heips ja oikein mukavaa pääsiäistä kaikille! Täällä ollaan otettu melko rennosti nämä pyhät, ja ainakin syöty enemmän kuin riittävästi näiden muutaman päivän aikana. Pitkänäperjantaina kävimme äitini syntymäpäivillä, ja tänään puolestamme Lemin museotuvalla syömässä maukasta särää. Naureskelinkin jo, että lomamme alkaessa olenkin sitten rantakunnossa näillä eväillä, haha 😂 Pidin muuten tuon museotuvan tunnelmasta todella paljon - parempia puitteita pääsiäistaerialle ei olisi voinut toivoa! 

P4160148
P4160133
P4160126
P4160120
 
Mitäs tänne sitten muuta kuuluu? Ensi viikolle on vielä kalenteri melko täyteen buukattu, kun täytyy hoitaa vielä viimeiset työvuorot ja matkajärjestelyt valmiiksi, ennen kuin voi hyvillä mielin vaihtaa lomamoodin päälle. Tämä kevät on laittanut ajattelemaan asioita taas hieman syvemmin, sillä olen usein yrittänyt pyyhkiä negatiivisia tunteita pois mielestäni niitä ensin käsittelemättä. Itseasiassa syvempiä pohdintoja tämänhetkisistä ajatuksista on tulossa vielä ihan omassa postauksessaan, joten pieni varoituksen sananen jo näin alkuun. Pieni breikki arjesta tekeekin varmasti niin mielelle kuin kehollekin hyvää, kun saa ylimääräisen stressin ja arjen velvoitteet pois harteiltaan ja pääsee keskittymään vain lomasta nauttimiseen 🌞

P4160147
P4160134 P4160144


Miten teidän pääsiäinen on sujunut? 🐑

6 kommenttia :

 1. Ihania pääsiäiskuulumisia ja mahtavaa että pääset kohta lomailemaan ♥ Viime hetken rutistuksen tosiaan ja nekin tekee ihan eri energialla kun tietää että alkaa loma ja pääset vielälämpöön pian 8) Uu oottelen tuota pohdiskelupostausta;) Mun pääsiäiseen kuului vaikka mitä pientä kivaa, vaikka viikonlopun olin kyllä töissä, blogin puolelta löytyy enempi juttua 8) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ♥ Totta, eiköhän tämä viikko mene aika vauhdikkaasti ohi kun odottaa vain lomalle pääsyä B) Kävinkin juuri kurkkaamassa siun pääsiäispostauksen, kaikkea kivaa mahtunut sinnekin! :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia, ja ihanan tunnelmalliselle paikalla näyttää!! Ihanaa, että teillä loma jo lähenee (innolla oottelen jo postauksia reissuta, haha)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuo paikka oli kyllä ihanan tunnelmallinen ♥ Tässä kyllä ollaankin jo loman tarpeessa, ja varmasti postauksiakin tulee sitten myöhemmin! :D

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen paikka! :) Hyviä kuvia oot ottanut! Ihanaa, että pääset kohta lomailemaan <3 Tykkään lukea sun syvällisempiä postauksia, joten ehdottomasti semmoisia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä ihana maalaistunnelma :) Kyllä tässä alkaa ollakin jo lomailun tarpeessa, joten ihana lähteä <3 Kiitos paljon Niina, tosi kiva kuulla! :)

   Poista

Blog Design by Get Polished