26. marraskuuta 2018

IRTIOTTO ARJESTA

Viime viikot ovat vierineet töiden ja muiden arkiaskareiden parissa niin nopeasti ohitse, että blogikin on viettänyt ihan tahatonta hiljaiseloa jo useamman viikon. Nyt miulla tuli kuitenkin hyvä sauma tulla kirjoittelemaan tänne viime aikaisia kuulumisiani, sillä kohdalleni sattui hieman pidempi vapaaputki, ja aikaa omille jutuille on taas enemmän.

PB250043

Tämä pimeä vuodenaika on kyllä tuonut omat haasteensa varsinkin kuvailujen suhteen, ja oma kamerani onkin pysynyt jo pitkään lähes koskemattomana. Instagramia päivittelen yleensä blogia säännöllisemmin, mutta viime aikoina sekin on hieman hiljentynyt, kun ei vaan ole löytynyt inspistä valokuvaamiseen. Ehkä tämä kuitenkin vielä tästä, sillä täällä on onneksi sadellut jo hieman luntakin!

P1010002

Lauantaina otimme mieheni kanssa pienen irtioton arjesta ja lähdimme viettämään vapaata viikonloppua pariksi yöksi Helsinkiin. Päivät kuluivat kyllä nopeasti ohitse ystäviä ja perheenjäseniä nähden, shoppaillen, hyvin syöden ja vain rentoutuen. Toki tuollaisilla kaupunkilomilla tulee käveltyä ihan hulluna paikasta toiseen, mutta ainakin uni maittoi paremmin kun molemmat päivät tuli oltua liikkeellä lähes koko ajan! Lisäksi sää oli ihanan aurinkoinen, ja joka puolella oli mitä upeampia jouluvaloja, joten fiilis oli kaikin puolin hyvä. 

P1010014
PB250045
P1010010

Hullua ajatella, että jouluun on enää vajaa kuukausi aikaa, ja vuosikin alkaa olla jo loppusuorallaan. Ei tosin ole ensimmäinen kerta kun havahdun tähän nopeaan ajankulkuun, ja tuntuukin että vuosi vuodelta aika menee vaan nopeammin.. Siksi pitäisikin muistaa aina myös siellä arjenkin keskellä olla kiitollinen juuri siitä hetkestä, sillä elämä on oikeasti tässä ja nyt - ei seuraavana viikonloppuna tai ensi kesänä.

***

Mitä sinne kuuluu? 
Onko muilla ollut vaikeuksia viime aikoina bloggaamisen suhteen?


4 kommenttia :

 1. Ihanaa että saitte rentoutua Helsingissä viikonlopun verran - vaikka kyllähän kaupunkilomilla saakin juosta paikasta toiseen ja ajattelisi ettei se mitään rentoutumista ole, niin saa siinä silti uutta ja erilaista arjen keskelle :D Ja sitä rentoa fiilistä! Ihania kuvia teidän Helsingin reissulta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Kata! <3 Vaikka käveltyä tulikin paljon, oli silti mieltä piristävää lähteä hetkeksi toisiin maisemiin :)

   Poista
 2. Oi tommoinen pieni irtiottoarjesta olisi kyllä tosi kiva! Me käytiin viikonloppuna miehen synttäriristeilyllä kaveriporukan kanssa, mutta siellä ei kyllä saanut rentouduttua haha :D Mulle kelpaisi just nyt hotellilakanat, hotellien ihana aamupala ja vain oleminen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisiin maisemiin hetkeksi pääseminen piristää yleensä aina! :) Oi, teidän risteilykin kuulostaa hyvältä, lukuunottamatta sitä ettette saaneet oikein rentouduttua :/ Hotellien aamiaista odottaa yleensä aina kaikista eniten ♥

   Poista

Blog Design by Get Polished