12. joulukuuta 2018

SYKSYN BUCKET LIST 2018 - MITEN ONNISTUIN?

Nyt kun joulukuu on pyörähtänyt kunnolla käyntiin, käännetään katse vielä hetkeksi syksyyn ja kurkataan miten kävi syksyn bucket listin kanssa. Tuntuu että syksy vierähti ihan silmissä ohitse, mutta onneksi kauniista ruskasta päästiin kuitenkin nauttimaan edes hetken aikaa. Tykkään erilaisten listojen tekemisestä, mutta en ottanut mitään paineita siitä, että joka kohta tulisi täysin suoritetuksi - nämä olivat ennemminkin spontaaneja ideoita syksyyn ja siitä nautiskeluun

autumn3

🍁 Täydennä vaatekaappiasi lämpöisillä neuleilla ja mahdollisesti myös uudella villakangastakilla.

Uusi villakangastakki on ollut kovassa käytössä, ja muutama neulekin löysi syksyn aikana tiensä vaatekaappiini. Tosin vielä ei ole löytynyt sitä The Neuletta, joka olisi oikein muhkea ja lämmin, mutta etsintä jatkukoon! 
 
🍁 Hyödynnä sadonkorjuun vihanneksia niin usein kuin mahdollista ja kokeile myös uusia reseptejä.

Hupsista keikkaa, taisin ehkä tasan kerran tehdä uunijuureksia ja jonkun toisen ruuan kanssa porkkanaraastetta, mutta uusia reseptejä ei kyllä tullut kokeiltua.  

🍁 Käytä kirkkaita huulipunia useammin arjessa.

Ei vaan onnistunut, luottopunani ovat enemmän murrettuja nudesävyjä, ja niitä tulee arjessa käytettyä eniten.   

🍁 Tee päiväreissuja toisille paikkakunnille ja tapaa siellä asuvia ystäviä sekä sukulaisia.

Kyllä, muutama reissu tuli heitettyä mm. Joensuuhun ja Helsinkiin!

🍁 Osallistu vihdoinkin lokakuussa järjestettäville I Love Me -messuille.

Kävin vihdoin ensimmäistä kertaa kyseisillä messuilla, ja kokemus oli kyllä positiivinen väenpaljoudesta huolimatta!

🍁 Kuvaa syksyistä ruskaa ja nauti muutenkin raikkaasta ulkoilmasta mahdollisimman paljon. 
 
🍁 Ripottele kotiin tunnelmavaloja ja polta kynttilöitä joka ilta.

autumn1
🍁 Ota projektiksesi ensimmäisen villapaidan neulominen. 

Höh, tämä nyt kyllä hieman jäi muiden kiireiden alta. Olen kyllä neulonut aina silloin tällöin lähinnä villasukkia, mutta näin iso projekti vaatii ehkä enemmän keskittymistä/motivaatiota edes aloittaa. Onhan tässä tuleva talvi aikaa, katsotaan kuinka käy ;) 

🍁 Ylitä itsesi jossain asiassa, ja mene oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. 

Tämä kohta on vähän niin ja näin, mutta töiden osalta olen kyllä tuntenut ylittäväni itseni joissain tietyissä asioissa! 

🍁 Hemmottele hiuksiasi ja ihoasi ilmojen kylmetessä erilaisilla naamioilla.
Käytän itseasiassa hiusnaamiota lähes joka pesun yhteydessä, oli mikä vuodenaika tahansa. Kasvonaamioitakin olen käyttänyt aina silloin tällöin, mutta ehkä siihenkin olisi hyvä saada vielä jonkinlaista rutiinia lisää.
 
🍁 Pidä yllä säännöllistä treenirytmiä, ja sisällytä viikkoon ainakin kaksi kunnon hikijumppaa perus hyötyliikunnan lisäksi.

Alkusyksy vaikutti hyvin lupaavalta liikkumisen suhteen, mutta töiden säännöllistyttyä ja pimeän ajan hiipiessä mukaan kuvioihin energiatasot eivät enää olleetkaan niin huipussaan. Hyötyliikunta on itselläni kyllä aikalailla kunnossa, mutta kunnon hikijumpista tauko venähti yhdessä vaiheessa lähes kuukauden mittaiseksi, hupsis. 

autumn

🍁 Juo useammin teetä kahvin sijasta.

Tämä kohta on itseasiassa toteutunut suht hyvin, ja yhtenä viikkona join useamman aamun teetä kahvin sijasta. Aamukahvi on kuitenkin jo niin totuttu rutiini, että siitä en kuitenkaan täysin osaa luopua, mutta esimerkiksi kahviloissa saatan nykyään ottaa useammin teetä kahvin sijasta.

🍁 Rentoudu saunan lämmössä ainakin kerran viikossa.

Oma sauna, parempi mieli <3 

🍁  Nauti syksystä ilman paineita, ja yritä välttää pahin syysväsymys tekemällä mieluisia asioita ja leväten tarpeeksi.

Syksy on mennyt kuin siivillä, ja valehtelisin jos väittäisin ettei satunnaisia stressinaiheita olisi silloin tällöin putkahdellut pintaan. Kuitenkaan samanlaista syysväsymystä/ahdistusta kuin vuosi sitten oli, ei ole tänä syksynä tullut vastaan, mikä on suuri helpotus.

*** 

 Hui, enää ei ole kuin vajaa pari viikkoa jouluun, hurjaa! 🎄 Täällä aherretaan vielä viimeiset viikot töiden parissa, mutta jouluna on sitten lupa hengähtää ja ottaa rennosti. ✨

Ihanaa viikon jatkoa jokaiselle ! 8 kommenttia :

 1. Aivan ihana syyskuvia ♥ Ja kiva, että teit tälläisen postauksen mistä näkee miten onnistuit :) Ja hyvinhän sä onnistuit, vaikka muutama kohta jäikin toteutumatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Totta, yllättävän hyvin nuo kohdat kuitenkin tulivat toteutetuksi, vaikken ottanutkaan niistä sen suurempaa stressiä :)

   Poista
 2. Vitsi miten ihania syyskuvia <3 ja oot kyllä oikeasti mun mielestä onnistunut näiden asioiden toteuttamisessa aika hyvinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! <3 Tuo ruska-aika oli kyllä niin kaunis, harmi että se tänäkin vuonna tuntui menevän niin nopeasti ohitse!

   Poista
 3. Tein myös syksyllä bucket listin blogiin, tosin en ookaan vielä itse käynyt läpi miten hyvin siinä onnistuin, haha 😄
  Mun mielestä näissä ei oo niin vakavaa, vaikka joku kohta jäisikin suorittamatta. Tärkeintä on yrittäminen ☺️ Ihanan syksyisiä kuvia 🍂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset bucket listit taitaa olla aika suosittuja, ja välillä niitä on hauska itsekin toteuttaa :) Turha tosiaan ottaa mitään stressiä kohtien toteutumisesta - nehän ovat vain itselleen inspiraation vuoksi tehdyt ;) Kiitos kommentistasi <3

   Poista
 4. Tosi kivasti sulla on noi kohdat toteutuneet! Eikä tosiaan haittaa, vaikkei kaikkia saanutkaan tehtyä :) Jääpähän jotain haastetta ensi syksyynkin ;D Nää sun kuvat on kyllä niin lumoavan kauniita, että<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsekin ihan yllätyin että suurin osa kuitenkin tuli toteutuneeksi! :D Voi kiitos paljon, tuollainen palaute antaa aina lisäboostia valokuvaamiseen :) <3

   Poista

Blog Design by Get Polished