20. helmikuuta 2019

KUULUMISPOSTAUS

Viime postauksesta alkaa olla jo yli pari viikkoa aikaa, joten ajattelin tulla rikkomaan tämän hiljaiselon ja kertomaan hieman viimeaikaisia kuulumisiani. Koko vuoden alku on tuntunut menneen kamalaa vauhtia eteenpäin, mutta ilmeisesti en ole ainoa joka painii saman "ongelman" kanssa. Rehellisesti sanottuna en ole kuitenkaan viime aikoina jaksanut innostua bloggaamisesta kovinkaan paljon, eikä sille taida olla sen suurempaa selitystä kuin arjen pyöritys ja sen tuoma ajanpuute.

P2110005

Mitä tänne sitten oikein kuuluu? Toisaalta ihan hyvää, mutta jostain syystä olen tuntenut itseni melko stressaantuneeksi viime aikoina. Olen itse yrittänyt pohtia, mistä se voisi johtua, sillä mitään sen vakavempaa ei kuitenkaan ole sattunut. Ehkä olen vain liian herkkä imemään itseeni kaikkea ylimääräistä, joka eskaloituu lopulta siihen, että asiat tuntuvat kasaantuvan päälle. Toisaalta tiedostan myös terveellisten elämäntapojen vaikutuksen omaan hyvinvointiin, jotka kieltämättä ovat olleet hieman retuperällä jo pidemmän aikaa. Ehkä juuri siihen omaan ajanhallintaan voisi kiinnittää jatkossa enemmän huomiota, niin liikunnalle ja muille jutuillekin jäisi taas enemmän aikaa.

Sain myös viikonloppuna kaiken lisäksi uuden flunssan riesakseni, mutta onneksi nyt olo alkaa olla jo parempaan päin. Mietin vain että mihin vastustuskykyni on oikein kadonnut, sillä ennen saatoin olla vain noin kerran vuodessa kunnolla kipeä, mutta viime syksystä lähtien olen potenut jo kolme flunssaa! Onneksi tuleville viikoille taitaa olla muutama ylimääräinen vapaapäivä tiedossa, niin pääsee ainakin palautumaan kunnolla.

P2110024

Ei täällä kuitenkaan ihan niin synkissä tunnelmissa olla oltu, mitä alkuteksti ehkä antoi olettaa! Keväälle on nimittäin tulossa ihanan odotettu juttu, sillä saimme vihdoin mieheni kanssa varattua meille pienen minireissun huhtikuulle. Lähdemme siis kolmeksi yöksi Italian Bergamoon, jonne lähtee lennot suoraan tästä meidän kotikentältä!

Pyörittelimme ensin vaihtoehtoja tuon Bergamon ja Berliinin välillä, mutta kyllä se keväinen Italia vaan tällä kertaa vei voiton. Matkakuumetta ollaan podettu jo syksystä asti, joten tämä reissu tulee todellakin tarpeeseen! Tullaan todennäköisesti pyörähtämään myös Milanossa reissumme aikana, sillä Bergamosta ei ole sinne kuin noin tunnin junamatka. En ole ennen käynyt Italiassa, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan, viekö tuo gelatojen ja pizzan luvattu maa sydämeni.

P2150002

Tällaista siis tällä kertaa - joskus pieni sometauko tekee ihan hyvää, vaikka toisaalta luenkin päivittäin muiden blogeja ja selaan instagramia, haha 😄 Ehkä päivän pidentyessä saan omatkin energiatasot jälleen nousuun, jolloin intoa bloggailuunkin riittää enemmän!


Mitä sinne kuuluu?


8 kommenttia :

 1. Ihanaa oli lueskella sun kuulumisiasi pitkästä aikaa taas <3 Harmi että stressiä siellä suunnilla on, jospa pian kevättä kohden se helpottaisi ja lisääntynyt auringonvalo toisi suhun energiaa ja rentoutuisit :) Ihana myös että ootte varanneet reissun <3 Italia on ihana, etköhän sä viimeistään siellä pääse sellaiseen rentoutuneeseen fiilikseen! ;)

  Mä oon miettinyt ihan samaa, että mihin mun vastustuskyky on kadonnut, koska oon syksystä asti sairastanut ainakin viis flunssaa :D Ehkä nyt on vaan niin paljon eri tauteja liikenteessä ja sitkeitä sellasia vieläpä, koska yleensä tällaiset flunssat kestävät mulla pari päivää, mutta nää viikon jos kaksikin.. Jospa tämäkin tästä kohta helpottais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että siellä vielä joku jaksaa lukea näitä höpinöitäni! :D Toivon tosiaan, että tämä ihme stressi tästä pian alkaisi helpottaa - ehkä suurin tekijä on kieltämättä ollut hieman retuperällä olleet elämäntapani.. Jospa siihen liikunnan makuun taas pääsisi, niin uskon sen jo tuovan lisää energiaa kevääseen :) Samoin kyllä odotan tuota reissua jo innolla - maisemanvaihdos tekee välillä ihan hyvää <3

   Voi ei, inhottava flunssa!! Tuntuu kyllä tosiaan, että moni on valitellut flunssan kestävän paljon pidempään mitä yleensä.. Ilmeisesti liikkeellä on sitten niin paljon erilaisia pöpöjä, että vastustuskykyä niihin kaikkiin ei millään ole ehtinyt muodostua :/ Toivotaan että tämän jälkeen ei sitten tulisikaan ihan hetkeen kipeäksi! Paranemisia sinne <3

   Poista
 2. Harmi kuulla, että oot ollut hieman stressaantunut ja tullut vielä kipeäksikin :( Tsemppiä ♥ Mutta miten ihana kuulla, että varasitte matkan! Sen odottelu varmasti piristää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. onneksi nyt alkaa olo kuitenkin olla jo parempaan päin, ja tuleva reissukin saa mielen kirkkaammaksi! :) Kiitos paljon Jasu ♥

   Poista
 3. Ihania kuvia, niin raikkaita ja keväisiä! <3 Pitäisi ostaa itsellekin neilikoita, ne on ihania!

  Harmi, että olet taas kipeänä, mutta tiedän tunteen; kolmas flunssa kuukauden sisällä ja alkaa vähän tympiä.. Onneksi sain sairaslomaa pari päivää, niin voin parannella kunnolla, josko sitten koko hiihtoloma ei menisi sairastellessa ja pääsisin sinne Lappeenrantaankin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma! :) Neilikat kestävät kyllä tosi pitkään, ja sen vuoksi niitä tulee usein ostettuakin <3
   Flunssat on kyllä super ärsyttäviä, toivottavasti sielläkin parannuttaisiin pian kunnolla! Täällä aletaan onneksi olla jo terveiden kirjoissa, ja osaa kyllä taas olla kiitollinen kaiken sen sairastelun jälkeen :) Ihana nähdä taas pian <3

   Poista
 4. Voi että tuo Italian reissu kuulostaa kyllä niin hyvältä! Sieltä suosittelen ottamaan (jos aikaa on) junan Varennaan! Varennassa on ihanat ruokapaikat (pastat ainakin huippuja) ja maisemat, joista näkee suoraan vuoristoille!��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odotellaan kyllä jo innolla reissuun lähtöä! <3 Oi, täytyy muistaa tuo Varenna - kuulostaa nimittäin ihanalta :) Katsotaan mihin kaikkialle kolmessa päivässä ehditään!

   Poista

Blog Design by Get Polished