4. elokuuta 2019

KESÄN KUULUMISIA JA BLOGIN KOHTALON POHTIMISTA

Kesä on mennyt kuin siivillä, ja blogi on pysynyt sen myötä entistä hiljaisempana. Suoraan sanottuna olen alkanut miettiä blogini kohtaloa yhä enemmän, sillä etenkään nyt kesäaikaan itselläni ei ole yksinkertaisesti riittänyt aikaa saatika edes kiinnostusta koko harrastusta kohtaan. Myöskin mitä pidemmäksi tauko on venynyt, sen vaikeammalta uuden postauksen kirjoittaminen on tuntunut. 

IMG_20190614_202245

Olen yrittänyt jatkaa myös Kreikan matkapostausten tekoa aina silloin tällöin, mutta se on tuntunut niin väkinäiseltä pakkopullalta, että olen lopettannut aina suosiolla kesken ja siirtänyt kirjoittamista seuraavaan kertaan. Pahoittelut siis tyhjistä lupauksistani matkapostausten ja Kreikan vinkkien suhteen - tällä kertaa en tosiaan osaa sanoa miten niiden kanssa tulee käymään..

Heinäkuu oli ehkä tapahtumantäyteisin kuukausi pitkään aikaan, ja oma lepo jäi välillä melko minimiin, mutta toisaalta en vaihtaisi mitään poiskaan. Töiden lisäksi kalenteriin mahtui mm. ihanan ystäväni Emman häät, mökkeilyä, serkkuni kolmekymppiset, päiväreissu Helsinkiin ja Kotkan meripäivillä viikonlopun viettoa. Ihan huikeita juttuja siis, ja kaikki nuo ovat tehneet kesästäni kyllä ikimuistoisen, mutta jotenkin se oman ajan tarve aina korostuu tuollaisten sosiaalisten tapahtumien jälkeen (terveisin ikuinen introvertti 😀).

P1010087

Tällä hetkellä vietän itseasiassa toista lomaviikkoani, ja ihan paikoillani en edelleenkään malta olla, sillä ensi viikolla lähdemme ystäväni kanssa pienelle tyttöjen reissulle Berliiniin! Päätin kuitenkin, että aion loppuloman mennä täysin fiiliksen mukaan ja olla suunnittelematta liikaa mitään, sillä ehkä se oma pääkoppa on eniten tällä hetkellä levon tarpeessa. "Pitäisi tehdä sitä ja tätä ja tuota, mutta kun ei saa aikaiseksi!" -mantra on pyörinyt päässäni jo pidemmän aikaa, ja huomaan miten henkinen väsymys alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään. Ei oikeasti aina tarvitse suorittaa kaikkea, se pitäisi muistaa..

IMG_20190618_202305

Toivon loppukesälle vielä lämpimiä päiviä (kamalaa jos nämä syyskelit tulivat jo jäädäkseen..) ja rauhallisempaa otetta arjenkin suhteen, oma palautuminen mielessä pitäen. Yritän myös pikkuhiljaa saada taas liikunnan kunnolla osaksi arkeani, sillä se on kesän ajaksi jäänyt lähes kokonaan, ja kieltämättä ollut ehkä yksi syy tähän vetämättömään olooni.

En kuitenkaan usko, että ihan vielä olen blogista kokonaan luopumassa, mutta toisaalta en osaa luvata mitään jatkonkaan suhteen. Olen sitä mieltä, että jos jokin asia alkaa tuottaa enemmän sressiä kuin mielihyvää, on siitä luovuttava ainakin hetkeksi. Instagramia kuitenkin päivittelen edelleen melko säännöllisesti, joten jos juttuni kiinnostavat, ota siellä @tuulimariaaa tili seurantaan!

P6140200

Ihanaa loppukesää kaikille lukijoilleni, ja kiitos ketkä jaksatte edelleen kommentoida postauksiini ja olla menossa mukana <3


8 kommenttia :

 1. Älä stressaa blogin kirjoittamisesta, me kaikki ollaan vaan ihmisiä, mäkin kirjoitan blogiini vain silloin kun haluan / on asiaa, teen sitä itselleni ja siinä muut saavat olla mukana tai sitten ei ole!

  Tsemppiä ja ihanaa loppukesää 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se tosiaan on, turha stressata liikaa blogista kun tätä ei kuitenkaan tee työkseen :) Katsotaan mitä fiiliksiä tuleva syksy tuo tullessaan, josko vaikka kirjoitusinto lähtisi siitä kasvamaan!

   Kiitos paljon ja samoin sinnekin <3

   Poista
 2. Kiva kun kirjoittelit ajatuksistasi tänne blogiin :) Kuten edellä jo sanottiin - älä ota mitään stressiä bloggaamisesta! Jos se ei tunnu tällä hetkellä omalta jutulta niin jätät sen sitten taka-alalle ja palailet sitten kun siltä tuntuu. Se hetki tulee kun on tullakseen<3 Ihanaa kun sun menoa voi Instassa kuitenkin vielä seurailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda <3 Tuo on kyllä totta, halusin vain rikkoa hetkeksi blogihiljaisuuden ja tulla kertomaan lukijoillenikin missä mennään tällä hetkellä :) Katsotaan palaileeko se into sieltä vielä myöhemmin <3

   Poista
 3. Harmittaa kyllä kuulla, että oot pohtinut sun blogisi kohtaloa tuolla lailla. :( Tsempatakseni voisin sanoa, että mullakin oli aiemmin tuollaisia ajatuksia ja nyt kesällä myös vähän, kun se postaustahti ei oo siinä omassa "unelmassa" ja kävijämäärät ovat vähemmät mitä yleensä. Kuten ylempänä jo sanottiinkin, älä ota siitä stressiä. En minäkään enää jaksa.
  Kesällä huomattavan monen blogin tahti hiipuu ja sehän on ihan ymmärrettävää nauttia tuosta kesästä muualla kun koneella. Sen näkee kommenttiosiossakin, että porukka ei kesäisin lue niin paljon ja bloggaile.
  Sitten syksyn tullessa voi iloissaan raapustaa niitä postauksia taas kun tulee pimeää. Voi istahtaa viltin alle sohvalle kynttilänvaloon, ottaa mukillisen kuumaa teetä ja avata bloggerin - silloin on varmasti inspistä enempi uskoisin. Voisin jopa vannoa että sinulla ainakin, koska kirjoitat niin sujuvasti ja ihanasti ajatuksiasi kaikesta mielenkiintoisesta tänne. ;)

  Mites muuten jos julkaisit vain kevyitä fiiliksiä ja ajatuksia tuosta teidän menneestä reissusta? Mua itseänikään ei kiinnosta aina mitään vinkkipostauksia jaella ja kirjoittaa niin "vakavasti" niistä kohteista, joten jaan omia fiiliksiä ja kokemuksia ja hirveesti kuvia! Siinä samassa mun kokemuksista löytyy varmasti ainakin pieniä vinkkejä muillekin. Paljon hauskempaa mun mielestä luoda se postaus sillä tyylillä :) Kokeile ihmeessä jos se tuntuisi paremmalta vaihtoehdolta. Mä ainakin innolla olisin katselemassa ihan vaan vaikka kuvia teidän reissulta ja kuulla sun fiiliksiäsi 8)

  Otahan rennosti loppukesä ja palaile kun siltä tuntuu <3 Tästä harrastuksesta ei kannata ottaa ressiä, tai siitä menettää mielenkiinnon heti! Jotkut pitää puolenkin vuoden taukoja ihan vahingossa ja se on fine ;) Sit palaillaankin ihan intona takas! ;D Oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana saada näin pitkä kommentti, kiitos ihana Kata <3 Ehkä tosiaan nyt kesällä kun ylimääräistä aikaa ei ole blogille juuri ollut, tulee tuollaisia ajatuksia että pitäisikö lopettaa kokonaan.. En kuitenkaan usko että se tulee tapahtumaan ainakaan ihan vielä, mutta ehkä pieni tauko blogista on juuri nyt paikallaan. Ihana kuulla, että tykkäät lukea höpinöitäni, tuon kuuleminen kyllä lämmitti mieltä :)

   Tuollaisten kevyempien matkapostausten teko voisi tosiaan olla parempi idea, sillä noiden vinkkipostausten tekoon tuntuu menevän niin paljon aikaa ja energiaa, kun siihen pitää keskittyä niin paljon.. Jotenkin arjen keskellä en vain enää jaksa viettää blogin parissa tuntikausia, nyt kun töitäkin on ollut ihan kiitettävästi. Pidän ehdottomasti vinkkisi mielessä, ehkäpä vielä jaan parhaita paloja Kreikasta kuvien muodossa <3

   Katsotaan tuoko tuleva syksy bloginkin puolelle uutta intoa ja energiaa, ainakin itse toivoisin niin! :)

   Poista
 4. Voi Tuuli, ehdottomasti pidät taukoa ja teet just niin kun hyvälle tuntuu. Puolen vuoden päästä olo saattaa olla täysin erilainen, tai sit ei :') Oon samaa mieltä siitä, et jos joku tuottaa enemmän ressiä kun mielihyvää, niin ei se oo worth it. Ota aikaa, täälä me ollaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi <3 Tosiaan täytyy tehdä niitä asioita jotka tuntuu hyvältä, ja ehkä vielä blogikin alkaa taas jossain vaiheessa innostaa enemmän :) Nyt kuitenkin keskityn elämään täysillä, ilman turhia paineita tästä harrastuksesta. <3

   Poista

Blog Design by Get Polished