15. toukokuuta 2015

10 FAKTAA - PART 2

1. Teen nykyään paljon yksin asioita; shoppailen, treenaan, käyn kaupassa... Olen pikkuhiljaa alkanut myös nauttia siitä omasta rauhasta, mutta toisinaan kaipaan kyllä sitä kavereiden läsnäoloa ja seuraa. Liian pitkään yksin oleminen alkaa vaan ahdistaa.

2. Olen hyvin tunteellinen ihminen. Itken ja nauran helposti, ja lepyn yhtä nopeasti kuin suutunkin. Saatan myös välillä olla liian kiltti ja sinisilmäinen, ja pahoitan mieleni ehkä liiankin helposti. 

3. Lapsena olin vähän pyöreämpi, ja monet tuttuni ovatkin ihmetelleet miten miusta tuli tällainen "pitkä ja hoikka" sitten iän myötä. Elämäntavoilla on ollut tietysti suuri merkitys asiassa, ja niistä yritänkin pitää mahdollisimman hyvin kiinni. Tottakai välillä tulee hetkiä kun oma peilikuva ei miellytä, mutta kuuluuko kaikkien ollakaan niin pieniä ja siroja?

4. Kadun monia asioita nuoruudessani - etenkin vanhempien luottamuksen menettäminen omien hölmöilyjen takia ei todellakaan ollut vaivan arvoista. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut tehdä paljon toisin, mutta koska aikaa ei saa takaisin, täytyy vaan laittaa kaikki teini-iän typeryyden piikkiin. Kyllä sitä kuitenkin on viisastunut ja oppinut virheistään! 

5. Miusta on älyttömän ihanaa nukahtaa sateenropinaan. Varsinkin kesäisin mökillä ollessa siitä tulee jotenkin niin rauhallinen olo - vaikka en muuten sateesta pidäkään. 

6. Olen todella laiska kotitöissä. Meillä ei ole tiskikonetta ja pyykitkin joutuu pesemään taloyhtiön pesutuvassa, ja yleensä siihen imuriin tartutaan vasta sitten kun ne villakoirat lentelevät silmille. Rakastan kyllä sitä tunnetta kun kaikkialla on puhdasta ja siistiä, mutta jotenkin se siivoamisen aloittaminen on aina yhtä vaikeaa :D 

7. Muistan helposti sukulaisteni & tuttavieni osoitteet ulkoa, ja harvoin edes tarvitsee katsoa osoitemuistiosta että mikäs katu se olikaan. Opin myös nopeasti kaikenlaiset numerosarjat yms. tunnusluvut, kun tarpeeksi monta kertaa toistan niitä päässäni. 

8. Kiireettöminä aamuina laitan aina Spotifysta musiikit soimaan samalla kun meikkaan. Jotenkin tuntuu että hyvien biisien tahdittamana se päiväkin lähtee paremmin käyntiin. 

9. Pohdiskelen usein kaikkea syvällistä, esimerkiksi onko asioilla aina jokin tarkoitus ja mitä kaikkea olen elämässäni jo saavuttanut. 

10. Olen työskennellyt nyt kolmisen vuotta vaatekaupassa ja tykkään työstäni todella paljon. Silti en vieläkään tiedä, haluanko pysyä kaupan alalla lopun elämääni, tai mihin haluaisin jatko-opiskelemaan. 

: Tuuli

16 kommenttia :

 1. Tätä oli kiva lukea, musta tällaset paljastukset on mielenkiintosia :-) Kiinnostuin, että missä vaatekaupassa oot töissä, vähänkö oon kateellinen, heh! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jos tykkäsit! :) KappAhlissa olen!

   Poista
 2. Näitä random faktoja on aina kiva lukea! :) Samaistuin ainakin kohtiin 2,3, 5, 8 ja 9 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löysit samoja kohtia myös itsestäsi! :) Näitä on kyllä kiva aina lueskella :D

   Poista
 3. Jeee, tosi kiva kirjoutus! Vaikutat Tuuli niin symppikseltä <3

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään myös kuunnella musiikkia aamulla kun meikkaan :) Lisäksi samaa on se, että opin myös välillä vähän liiankin helposti kaikkia numerosarjoja yms ulkoa, osaan lähes kaikkien tuttujen autojen rekkarit ulkoa vaikka olisin katsonut rekkarin vain pari kertaa. Vähän jopa ärsyttää koska tulee stalkkerimainen olo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva jos samoja juttuja löytyi sieltäkin suunnalta! :)

   Poista
 5. Tuoltahan löytyi vaikka mitä mihin pystyin samaistumaan! :) Ihan huippuja muutenkin tällaiset faktapostaukset, kun näistä paljastuu aina jotain uutta ja mielenkiintoista, mitä ei aiemmin tiennyt bloggaajasta :)

  VastaaPoista
 6. Välillä tuntu, että luen ihan omia ajatuksiani! :D Tosi paljon samanlaisia piirteitä ja tapoja sekä tekoja löytyis miunkin listalta :) Joskus on miustakin ihan kiva olla vaan itekseen, mutta lopulta kaipaan kuitenkin seuraan. Tällain päiväsaikaan se menee vielä ihan hyvin, mutta iltaisin en tiedä mitään kurjempaa kuin olla yksin - saati käydä nukkumaan yksin! Aivan liian pelottavaa ja kauhistuttavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos samoja juttuja löytyi! :) itsekään en mieluusti käy yksin nukkumaan- ajatukset alkavat vain harhailla liikaa ja uni ei tule niin helposti.. mutta kyllähän siihekin välillä on tottunut, varsinkin viime talvena kun A oli kolmisen viikkoa ulkomailla :D

   Poista
 7. Tätä oli tosi kiva lukea! Vaikutat niin herttaiselta ihmiseltä ♡ samastun ainakin kohtiin 2, 5, 8 ja 9 :)

  VastaaPoista
 8. nää on tosi kivoja postauksia! :D

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished