11. toukokuuta 2015

VALMIINA KESÄÄN YVES ROCHERIN TUOTTEILLA

Tein noin viikko sitten ihan kokeilumielessä tilauksen Yves Rocherille, ja tänään kävin noutamassa saapuneen paketin. Sain tilauksen loppusummasta -20% alennuksen, joten kokonaishinnaksi jäi vain noin 20 euroa, ja toimituskin oli tällöin onneksi ilmainen.


1. Shea Butter Lip Balm 
Tuon huulirasvan lisäsin ostoskoriin, koska sillä ei ollut hintaa kuin 1,90€. Ensimmäisten kokeilujen perusteella ihan kelpo huulirasva, joka kosteuttaa hyvin ja tuoksuu ihanalta. Mitään sen kummempia esittelyjä tämä tuote tuskin kaipaa :D Voin suositella lämpimästi!

2. Sun Vitamins - aurinkokapselit
Olen jo monta vuotta halunnut kokeilla aurinkokapseleita, mutta kesän tullen se on vaan sitten unohtunut. Nyt päätin olla hyvissä ajoin liikkeellä ja tilata tuon 30 kapselin pakkauksen ennen auringonottokelejä. Tuote sisältää beetakaroteenia, joka siis auttaa ihoa ruskettumaan ja tekee siitä samalla tasaisemman. En odota mitään ihmeitä, mutta olisihan se kiva jos iho saisi näiden avulla väriä vähän paremmin pintaan. Ajattelin alkaa syömään näitä tämän kuun lopulla, sillä ensi kuuhan on jo kesäkuu!

3. SOS Detox - puhdistava juomavalmiste 
Ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni Detox-kuuria, jonka tarkoituksena on poistaa elimistöstä ylimääräisiä kuona-aineita ja vauhdittaa nestekiertoa. Yksi mitallinen (45ml) sekoitetaan litraan vettä ja nautitaan päivän aikana. Itse aloitin tämän 10 päivän kuurin sopivasti tänään maanantaina - saas nähdä miten käy :D Maku on onneksi mieluinen, juoma maistuu nimittäin vähän persikka -jääteelle. 

 ***

Onko teillä kokemuksia kyseisistä tuotteista?

: Tuuli

16 kommenttia :

 1. En ole kyllä mikään kyseisistä tuotteista koskaan käyttänyt, mutta tuo SOS Detox kuulostaa hyvältä. Voisin koklata sitä! :) Jos mitenkään jaksat/ehdit niin kertoisitko tuotteesta kenties vielä lisää? Kiinnostaisi mielipiteesi, huomasitko eroa vai oliko ihan pilipali juttu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ajattelinkin että voisin sitten jälkikäteen kertoilla miten tuote toimi! :) tietysti se vaatii rinnalleen puhtaan ja terveellisen ruokavalion, mikä saattaa olla miulle vähän ongelmallista :D tottakai pyrin syömään terveellisesti, mutta sentään kaikista "paheista" en osaa luopua ;).

   Poista
 2. Täällä myös yksi, joka haluaisi ehdottomasti kuulla sun kokemuksia tosta SOS Detoxista! Alkoi meinaan kiinnostaa tuo tuote! :) Pitäisi varmaan itsekin harkita tollasten aurinkokapselien ostamista, toivottavasti sulla toimii noi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) enköhän sitten kuurin jälkeen tule kertoilemaan hieman tuntemuksia!

   Poista
 3. Miekin oon kokeillu tuota huulirasvaa ja se toimi vuoden ihan hyvin! :) sitten huulet vähän tottu samaan rasvaan, niin piti vaihtaa, mutta oli tosi hyvä ja ihanan tuoksuinen! :)

  Yves Rocherilla on kyllä ihanan hellävarasia tuotteita ja ei allergisoi ollenkaan :) Suosittelen kyllä tilailemaan enemmänkin tuotteita sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Emma :) täällä Lappeenrannassa oli ennen itseasiassa Yves Rocherin liike, ja aina välillä sieltä tulikin ostettua jotain. Ilmeisesti huonon taloustilanteen takia se kuitenkin jouduttiin lopettamaan, joten jatkossa joutuu sitten klikkailemaan verkkokaupan puolelle :D ihan tyytyväinen olen itsekin ollut! <3

   Poista
 4. Mullekkin noita aurinkokapseleita kiitos!!:D ei vitsit pitää kyllä varmaan tilata ja kokeilla noita, jospa auttais vähän ruskettumaan edes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no itse olen aina talven jäljiltä sellainen kalkkilaivan kapteeni että teen lähes mitä vaan jotta saisin väriä pintaan! :D

   Poista
 5. En oo koskaan käyttänyt kyseisiä tuotteita, tai edes vastaavanlaisia, mikäli tuota huulirasvaa ei oteta lukuun :D Ois kiva kuulla sun kokemuksia tosta detox-kuurista ja aurinkokapseleista, kohan niitä oot päässy testaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tehdä sitten uutta postausta miten kyseiset tuotteet miulla toimivat! :)

   Poista
 6. Mua kiinnostaisi kanssa kuulla toimiiko nuo arskakapselit:) Olen niin kalpea että jos ne toimivat niin niistähän voisi olla hyötyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kehitellä postausta sitten kun auringonottokelit ovat täällä :D toivon mukaan jo alkukesä olisi lämmin ja aurinkoinen, niin rannalle pääsisi nopeammin <3

   Poista
 7. Vitsit, en ole itse tullut ajatelleeksi edes tuollaisia aurinkokapseleita! Olisikin kiva kuulla sitten että oliko niistä mitään hyötyä, sillä itse olen niin huono ruskettumaan että tuollaiset olisi ihan pelastus. :) Nimimerkillä: "Juuri Etelästä tullut ja ainoa paikka, mistä kunnolla huomaa että olen saanut aurinkoa on nenä." :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miunkin on tosiaan pitänyt monta kertaa kokeilla noita, mutta vasta nyt sain aikaiseksi! :) itsekin joudun makaamaan monta tuntia auringossa ennen kuin saan edes jonkinlaista väriä pintaan.. :D

   Poista
 8. Mäkin olen halunnut kokeilla tuollaista kuona-aineille kyytiä antavaa juomaa, mutten ole vielä saanut aikaiseksi :) olisi hauska kuulla tuo kuurin jälkeen, että mitä olet mieltä, puhdistuiko kroppa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin lähdin ihan kokeilumielessä kokeilemaan tuota :) saa nähdä auttaako tuo ensimmäinen kuuri vielä mitään, mutta postausta on varmasti tulossa sitten jälkeenpäin!

   Poista

Blog Design by Get Polished