23. heinäkuuta 2015

A DAY TRIP TO HELSINKI

Helloou! Eilinen päivä menikin Helsingin katuja tallatessa, sillä vihdoinkin sain aikataulut täsmäämään ja pääsin katsastamaan siskoni ja hänen miehensä uuden kodin Helsingin länsisataman tuntumassa. Lähdettiin siis matkaan isoveljeni kanssa jo heti aamusta, sillä täältä Helsinkiin ajaa sen kolmisen tuntia. Matkalla vettä satoi ihan älyttömästi, mutta onneksi perille päästyä oli enää vain tummia pilviä, jotka nekin väistyivät lopulta taivaalta ja aurinko tuli esiin. 

DSCN0216

Vietimme ensin hetken sisällä, jonka jälkeen lähdimme kiertelemään Helsingin keskustaan. Harmi että palkkani tulee vasta huomenna perjantaina, sillä mieli olisi tehnyt ostella vaikka mitä ja rakastuin etenkin H&M Home -osastoon, jota täällä Lappeenrannassahan ei ole. Olin koko päivän kuin lapsi karkkikaupassa, haha :D

DSCN0209

Kaupoissa kiertelyn lomassa kävimme syömässä Splizzeria nimisessä paikassa, jota siskoni ja hänen miehensä suositteli. Ideana on siis että voit tilata pizzan, jossa toinen puolisko on eri täytteillä, tai vaikkapa salaatin muodossa niin halutessasi. Itse tilasin vain yhden puolikkaan, ja se jo sai vatsani aivan täyteen! Siispä en jaksanut syödä jälkkäriksi enää edes jäätelöannosta, kun suunnistimme seuraavaksi kohti Tötteröä, josta siskoni oli voittanut pinssin jolla hän saa kesän ajan ilmaisen jädeannoksen itselleen joka päivä

DSCN0208 20150722_113552

Päivä kului todella nopeasti, ja olisinkin halunnut käydä vielä vaikka missä, mutta ensi kerralla sitten ;) Jalkani eivät olisi kestäneet enää yhtään kävelyä, ja ballerinoistanikin sisäpohjalliset alkoivat murentua ikävästi joka askeleella. Lähdettyämme veljeni kanssa kävimme kuitenkin vielä tsekkaamassa läheisen Verkkokauppa.comin näköalatasanteen, josta avautui näköala kohti Länsisatamaa ja kauempana olevaa Helsingin keskustaa. Sieltä saisi varmasti ihan huikeita auringonlaskukuvia! 

20150722_180759

Lopuksi suuntasimme vielä kohti Ikeaa, koska siellä suunnilla olimme, ja itsehän en ole siellä vielä koskaan käynyt. Perille pääsy venyi vain hieman, sillä kännykkäni navigaattori neuvoi aivan ihme reittejä ja ajelimmekin ympyrää jonkin aikaa, kunnes vihdoin löysimme perille. Sillä hetkellä kirosin kyllä mielessäni tilini saldoa, sillä olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä!! Mukaani lähti kuitenkin valkoinen lyhty, kynttilä & tuikkuteline, tai mitä tuossa valkoisessa pitsireunaisessa kipossa nyt haluaakaan pitää :) Tänne Lappeenrantaanhan on ollut suunnitteilla Ikea jo jonkin aikaa, mutta aika heikolta näyttää.. Pakko päästä kyllä lähiaikoina uudestaan, kun rahatilanne on hiukan parempi! 

DSCN0225


Kotiin lähdimme ajelemaan vasta kymmenen jälkeen illalla, kun aurinko alkoi laskea ja värjäsi taivaan upean väriseksi. Harmi etten saanut autosta oikein otettua kunnollista kuvaa, mutta auringon ollessa pilvien takana värjäten niiden reunat aivan kullanhohtoisiksi, oli se jotain todella kaunista Kotona olinkin vasta yhden aikaan yöllä, ja olikin ihana kömpiä suoraan sänkyyn oman kullan kainaloon!

Onko teillä suunnitelmissa lähteä toiselle paikkakunnalle vielä näin kesän aikana? :)

: Tuuli

12 kommenttia :

 1. täydellinen päivä reissu <3 kauniita kuvia oot saanut taltioitua kameraan! pitkän päivän jälkeen on parhautta kömpiä oman rakkaan kainaloon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulihan eilen tehtyä vaikka ja mitä! :) Oma sänky ja kullan kainalo voittaa aina pitkän päivän päätteeksi <3

   Poista
 2. Oih, kuulostaa ihanalta reissulta! <3 On se vain mukava aina välillä käydä jossain ja katkasta arki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma <3 No todellakin, välillä pieni irtiotto arjesta on aivan paikallaan! :)

   Poista
 3. Kivan kuuloinen vapaa ollut siulla! Hyvä, kun pääsit viettämään Helsinki-päivän näin kesällä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävitte <3. Sit kun tuut shoppailemaan, niin kierretään joka paikka ;).

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää ja kuulostaa, päiväreissut ovat niin kivoja vaikka hieman raskaita saattavatkin olla.:) Riippuu tietty mistä mihin menee ja matkustaa:') Itsekin tekisi mieli vetää vielä joku day trippi mutta tuskin tässä enää ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! :) Päiväreissut aina piristää kivasti, vaikka päivä saattavat lopulta tuntuakin pitkiltä. Toivottavasti ehdit vielä käymään jossain, eiköhän joku rako aina jostain löydy! ;)

   Poista
 6. Kivoja kuvia oot ottanut :) Ilmasta jäätelöö joka päivä, vähän siistii ! :D Mä itse tykkään myös Splizzeriasta, otan siellä yleensä puolikkaan pizzan ja toisen puolen jäätelön kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Niin, kyllähän ilmaiset jätskit aina kelpaisi ;D

   Poista

Blog Design by Get Polished