24. heinäkuuta 2015

LIEBSTER AWARD - 11 QUESTIONS

Sain hiljattain Style for Style -blogin Katalta itselleni tämän Liebster Award -haasteen, jossa tulee siis vastata haastajan 11 kysymykseen ja heittää sen jälkeen haaste 11 muulle bloggaajalle keksien heille uudet kysymykset. Olen tehnyt tämän jo muutaman kerran, mutta ajattelin silti että on mukava vastata aina uudenlaisiin kysymyksiin, jos vaikka lukijatkin saisivat sitä kautta miusta enemmän irti :)


1. Miksi aloitit bloggaamisen?
Kai se idea lähti jotenkin muiden blogeja lukiessa, ja silloin myös moni tutuistani oli perustanut oman blogin, joten ajattelin että miksen sitten minäkin. Olen jo poistanut lähes kaikki alkutaipaleen postaukset, mutta nyt on tullut blogattua jo noin parisen vuotta. 
 
2. Mikä on suosikkivärisi? Miksi?
 Tykkään aika murretuista ja maanläheisistä väreistä, sillä jotenkin vain tunnen oloni kotoisaksi niissä. Beige, harmaa, valkoinen & musta toimii aina, mutta viime aikoina olen ihastunut syvästi myös tummansiniseen. Varsinkin näin kesällä siitä tulee jotenkin merihenkisiä viboja (ainakin raitakuosiin yhdistettynä :D).

3. Millaiset häät haluaisit? Jos olet jo naimisissa, millaiset ne oli?
 Naimisiin meno kuulostaa itselleni vielä niin kaukaiselta ajatukselta, mutta tällä hetkellä mielessäni pyörii visio ihan perinteisistä kirkkohäistä kesällä, rentoa meininkiä ja paikalla lähimmät sukulaiset & ystävät.

4. Missä maassa haluaisit käydä?
 Haluaisin käydä vaikka missä, mutta oikeastaan miulla ei ole mitään paloa juuri johonkin tiettyyn maahan. Lämpimät kohteet houkuttavat, mutta myös kaupunkilomat eri kulttuureissa kiinnostavat. Sanotaanko nyt vaikka että Australiassa haluaisin joskus käydä! :)

5. Mitä teet mieluiten vapaa-aikanasi?
 Nukun pitkään, näen kavereita, käyn jumpassa, pyörin kaupungilla ja ehkä hieman shoppailen..;D Tällä hetkellä vapaa-aikaa on vain todella vähän, joten ne muutamat vapaapäivät menevät lähinnä akkujen latailuun ja silkkaan rentoutumiseen. 
 
6. Pidätkö vaahtokarkeista?
 Kyllähän ne on hyviä, varsinkin nuotiolla paistettuna :)

7. Mistä saat inspiraation postauksiin tai ylipäätään bloggaamiseen?
 Kirjoitan pääasiassa ihan perus arjestani sekä ajatuksistani, mutta myös muiden blogit antavat paljon inspiraatiota kirjoittamiseen ja omiinkin postausideoihin. Inspiroidun etenkin kauniista kuvista & positiivisesta elämänasenteesta :)
8. Tykkäätkö koota palapelejä?
 Hmm, milloinhan olisin edes viimeeksi koonnut palapeliä? Täytyy varmaan sanoa että en ihmeemmin, sillä ärsyynnyn helposti jos oikeita paloja ei tahdo löytyä :D En paljon muutenkaan perusta sellaisesta pikkutarkasta näpertämisestä lyhyen pinnani takia. 
 
9. Mikä on lempi vuodenaikasi, jos kesää ei lasketa? Miksi?
 Olen alkanut huomaamaan jokaisessa vuodenajassa jotain hyvää, mutta jos kesää ei voi valita, niin se on joko kevät tai syksy. Keväisin on ihanaa kun luonto herää eloon pitkän talven jälkeen ja aurinko paistaa yhä useammin. Syksyssä taas pidän kauniista ruskasta ja sellaisista lämpimistä syksypäivistä, kun ei ole vielä liian kylmä. Myös kynttilöiden kaivaminen esiin tuo sellaista kivaa syksyfiilistä.

10. Missä kävit viimeeksi matkalla?
 Jos Suomen rajojen sisällä tehtyjä matkoja ei lasketa, niin viimeksi olen käynyt Tukholmassa tänä keväänä :)
 
11. Kerro yksi suuri unelmasi?  
Vastaan nyt ehkä hieman tylsästi, mutta unelmani on elää onnellista elämää, asua ihanassa omakotitalossa jossain kivalla paikalla ja löytää se unelma-ammattini, josta myös tienaisi hyvin. Tottakai myös matkustelu kuuluu haaveisiini, sekä jossain vaiheessa oma kissa tai koira (tai molemmat) <3

***

Tällä kertaa en nyt haasta ketään mukaan, sillä olen todella huono keksimään enää lisää kysymyksiä ja monet ovat varmasti tämän haasteen jo tehneet :) Siispä toivotankin hauskaa viikonloppua jokaiselle, itselläni se menee jälleen töissä!


: Tuuli   

12 kommenttia :

 1. Jess näitä on niin mukava lukea ja varsinkin kun itse on heittänyt haasteen ja tehnyt kysymykset:'D Kiitos kun teit tämän:3 Rupesin miettimään että tosi ihme kun itselläkin on lyhyt pinna mutta silti rakastan koota palapelejä, tuntuu vähän ristiriitaiselta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Kata <3 Heh, ehkä palapelien kokoaminen voi myös kasvattaa sitä pinnaa ;)

   Poista
 2. Mä tykkään niin näistä postauksista! Kivaa luettavaa :)♥

  VastaaPoista
 3. Oot niin suloinen ♡ näitä on hurjan kiva lueskella :)

  VastaaPoista
 4. Hei tätä oli kiva lukea, ihana ♥

  VastaaPoista
 5. Olipas ihana lukea tätä postausta, ite kans joutuu aina vähän miettimään vastausta kysymykseen "millaiset häät haluat" koska vielä kun on niin nuori eikä häät todellakaan ajankohtainen aihe niin ei ihan tule heti mieleen :D aina tietysti saa vähän haaveilla, hah ;)

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva lukea sinun vastaukset näihin kun itsekin olen tehnyt tämän haasteen samoilla kysymyksillä. Se vain odottaa vielä julkaisuaan :) Pakko mainita, että tuo sinun banneri on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Iina! <3 Pitääkin tulla lueskelemaan siunkin vastauksia sitten kun postauksen julkaiset :)

   Poista

Blog Design by Get Polished