13. heinäkuuta 2015

MITÄ VIIKONLOPPUUNI KUULUI?

PicMonkey Collageg
Ihan huippu viikonloppu takana! Perjantaina viettelin jo ensimmäistä vapaapäivääni, joka kului lähinnä veljeni kanssa touhuten ja lämpimästä ilmasta nauttien. Myöhemmin kävin vielä pitkästä aikaa jumpassa ja illalla olikin ihana rojahtaa sänkyyn lihakset kipeinä, kun seuraavana aamuna sai nukkua niin pitkään kun halusi.

Lauantai-aamuna käytiin Antin kanssa kaupassa iltaa varten ja sen jälkeen ajeltiin käymään isälläni kylässä. Taivaalla oli todella tummia pilviä, mutta pikkuhiljaa iltapäivästä se aurinkokin alkoi taas tulla esiin ja sää oli hetken jopa ihan lämmin. Alkuillasta otettiin sitten siskoni ja veljeni kyytiin, ja huristeltiin eräälle saunamökille jälleen järjestettävään serkusten iltaamme! Viime kesänähän kokoonnuimme ensimmäisen kerran viettämään iltaa meidän 12 serkuksen kesken, ja päätettiinkin tehdä siitä jokavuotinen traditio.

Meillä olikin jälleen ihan mahtava ilta, ja puhuttiinkin että vaikka osan kanssa tuleekin nähtyä harvemmin, niin aina tavatessa riittää silti puhuttavaa eikä hiljaisia hetkiä tule! Olen oikeasti kiitollinen että miulla on niin huippuja serkkuja, sillä ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys että joka suvulla välit serkuksiin olisivat näin hyvät.

PicMonkey Collageh Iltaan kuului hyvän ruuan grillaamista, halukkaille saunomista ja uimista, pelailua, hyvää meininkiä ja paaaljon naurua! Tuollaisista illoista jää aina kyllä niin hyvät muistot, että niitä kelpaa muistella vielä useamman vuoden päästäkin. Tulihan siinä illan aikana jos minkälaista kuvaa ja videomateriaalia, mutta jääkööt ne näin meidän serkusten väliseksi ;) Yöllä tultiin sitten taksilla kotiin ja nukkumaan pääsin vasta siinä kahden jälkeen. Kyllähän sitä jo väsyttikin!

Eilen sunnuntaina käytiin siskoni kanssa vielä katsomassa kummini ja hänen perheensä uusi koti, jonne he muuttivat jo noin pari kuukautta sitten. He olivat myös ottaneet suloisen minipinserin pennun, voi miten pieni ja suloinen se olikaan! Paljon kaikkea kivaa sisältyi siis miun viikonloppuun, ja tänään koittaa jälleen paluu töihin.

 Miten teidän viikonloppunne sujui? 

: Tuuli

20 kommenttia :

 1. Ihanan tapahtumarikas viikonloppu ollut sulla, on ollut menoa ja meininkiä kunnolla! Mulla omat viikonloput menee tyyliin aina töissä kuten nyt myös tuo viime viikonloppu. Tänä viikonloppuna mulla on vapaaviikonloppu pitkään aikaan yay! <3 Ihanan kesäisiltä näyttää nämä kuvat vaikka sää ei olekaan ollut kesäinen, onneksi välillä on lämpöistä. Ja ihana tuo sun raitatoppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä se olikin! :) Itsekin olen lähes aina viikonloput töissä, tai ainakin osan siitä, joten vapaita viikonloppuja odottaa aina innolla <3 Kivaa tulevaa vapaata viikonloppua siulle!

   Poista
 2. Sun viikonloppu kuulostaa tosi kivalta. Ja tuo serkustenilta vielä kivemmalta, oli varmasti ihanaa <3 Oi että, voin kuvitella miten pikkuinen minipinserin pentu onkaan, kun ne on muutenkin jo niin minimaalisia :')

  Sulle on muuten haaste blogissani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kiva, pitääkin käydä kurkkaamassa siun blogi! ;)

   Poista
 3. Vitsit miten kivalta kuulostaa tuollainen serkustenilta, pitää ehdottaa omillekin serkuille tuollaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ihan super hauskaa! :) Ehdota ihmeessä, siitä tulisi varmasti kivaa <3

   Poista
 4. Kuulostaa tosi kivalle sun viikonloppu ja kiva, että oot saanu olla vapaalla ja viettää aikaa serkkujen kanssa :) Tosi kauniita kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, välillä tuollaista töistä vapaata viikonloppua vain tarvitsee! :D Kiitos paljon Viivi <3

   Poista
 5. Sinun viikonloppu on kuulostanut kyllä niin mukavalta! :) Olisipa itselläkin tuollainen serkkulauma ja heidän kanssa mukavaa yhteistä puuhaa. Sitä todellakin saa vaalia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina <3 Niin, serkusten kanssa on mukava viettää aikaa :)

   Poista
 6. Oii miten tapahtumarikas viikonloppu sulla on ollut! :) kuulostaa niin kivalta ♡ viikonloppuvapaat on vaan jotenkin niin erilaisia kuin jos viettäisi vapaansa viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ja totta! :) Onhan ne vapaat viikonloput ihan eri asia <3

   Poista
 7. Sullahan oli kiva viikonloppu :) Itsellä ei juuri ole läheiset välit sukulaisiin ja serkkujen kanssa on yli 10-vuotta ikäeroa, joten harmi juttu sinäänsä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmi kuulla jos välinne eivät ole kovin läheiset! :/

   Poista
 8. Voi miten ihanalta ja tapahtumarikkaalta sun viikonloppu kuulostaa! Toi on ihan parasta, kun pääsee viettämään hauskaa kesäiltaa ihanien ihmisten kanssa<3 Oot ihan hurjan kaunis tuossa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 9. Voi että, kuulostaapa ihanalle<3 Meilläkin on tehty traditioksi serkkutreffit joka vuosi, ne on niin mukavia :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, kannattaa pitää niistä kiinni! :) Kiitos Emilia <3

   Poista
 10. Voi, kuulostaapa kivalle :) Ja ihanan tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista

Blog Design by Get Polished