5. elokuuta 2015

MIETISKELYÄ

Hei ihanaiset lukijani siellä Olen viime aikoina tuntenut hieman huonoa omatuntoa tämän blogin suhteen, sillä en ole saanut postauksia taottua entiseen tahtiin, vaan kirjottaminen onnistuu ehkä kerran viikossa - jos sitäkään. Haluaisin myös kirjoittaa niitä oikeita syvimpiä mietteitäni, mutta en oikein uskalla. Onhan tämä kuitenkin täysin julkinen blogi, ja kertomuksiani voi lukea kuka tahansa.

Välillä vain tulee tunnetiloja, että en oikein edes tiedä mitä perimmiltään elämältäni haluan. Tuntuu että junnaan vaan paikoillaan viikosta ja kuukaudesta toiseen, enkä tiedä mille polulle tulisi kääntyä. Tiedän että olen jo siinä iässä, milloin itsenäisyys on vahvimmillaan ja elämässä tapahtuu paljon muutoksia, pieniä kuin suuriakin. Silti tunnen välillä olevani hyvin yksin suurten asioiden äärellä.

DSCN0389

Välillä mietin miltä elämäni ulkopuolisen silmissä mahtaa näyttää; vakaa parisuhde ja yhteinen katto pään päällä, työpaikka ja ammatti taskussa - kaikki siis hyvin? Pohdiskelen paljon asioita ja ihmissuhteita - välillä ehkä liikaakin. Olen tällä hetkellä onnellinen, mutta silti tuntuu kuin jotain puuttuisi. En vaan keksi mitä se voisi olla, vai tarkoittaako se että haluaisin jo jonkinlaista muutosta elämääni? Uuteen isompaan asuntoon muuttaminen on kyllä pyörinyt mielessäni jo useasti, mutta onko se perimmäinen syy? En tiedä. Olen myös viime aikoina tiedostanut sen, ettei minulla oikeastikaan ole kovin montaa oikeaa ystävää. Tällä hetkellä kiireiden takia tuntuu, etten ehdi nähdä kunnolla edes niitä muutamaa hyvää joita minulla on, mikä harmittaa välillä todella paljon.

Kirjoitimme minulle myös uuden työsopimuksen ensi kevääseen saakka, mutta valitettavasti tuntini tippuivat hieman tästä kesäisestä sopparista. Tiedän kuitenkin että pärjään kyseisellä tuntimäärällä, mutta ehkä ensi vuonna katson tilannetta jo uusin silmin ja alan miettiä muita vaihtoehtoja. Olenhan ollut kyseisessä työpaikassani jo kolmisen vuotta, opiskeluiden alutaipaleelta asti, joten ehkä miunkin on aika siirtyä jossain vaiheessa eteenpäin ja yrittää etsiä vakituista työtä. Tämä taloustilanne vaan määrittelee aikalailla sen, että kuinka helposti niitä töitä löytyy - varsinkaan täysillä työtunneilla. Mutta näillä mennään toistaiseksi, pääasia että töitä sentään on!

Tänään ja huomenna viettelenkin vapaapäivää, ja onneksi nuo kesäisen lämpimät ilmat ovat päättäneet vihdoin rantautua myös tännekin!Nähtäväksi jää, kuinka kauan ne tulee kestämään, mutta aion kyllä nauttia niistä täysin siemauksin :) 

Mitä teille kuuluu?

: Tuuli

12 kommenttia :

 1. Tsemppiä gurl!:) Kovasti itselläkin on mietintämyssy päässä ja yritän ratkoa oikeaa ja väärää. Se on hurjan raskasta... Mutta uskon, että niin sulla kuin mullakin, asiat tulee järjestymään ja selkiytymään ajan kanssa.:) Hienoa, että sulla on työ! Se ei oo nykypäivänä itsestäänselvyys. Jaksamista, älä mieti päätä puhki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susku! :) Niin, eiköhän asioilla ole tapana järjestyä, sen olen oppinut <3

   Poista
 2. Voi mä voin niin samaistua noihin fiiliksiin ja ajatuksiin :( täällä painitaan myös koko ajan kovan kiireen, stressin, työn ja kodin välillä ja sen huomaa blogista, joka päivittyy todella todella harvoin... saatika, että ehtisi nähdä ystäviä kunnolla :/♥ täytyy vain yrittää pienetkin hetket töiden jälkeen pyhittää perheelle ja sopia kahvittelu hetkiä kaverien kanssa tai kutsua heitä välillä vaikka syömään luokseen niin voi vaihtaa kuulumisia ;) paljon tsemppiä sinne, kyllä se helpottaa siitä vielä joku päivä mutta joskus se vie aikaa ♥ mä tsemppaan sua täältä ainakin ihan hurjasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkuva stressaaminen ja kiire on kyllä tosi inhottavaa! :( Onneksi kuitenkin niinä muutamanakin vapaapäivänä saa hiukan levättyä ja tehtyä niitä kivoja juttuja :) Tsempit sinnekin suuntaan, toisaalta ihan turha ainakaan tästä blogista on ottaa lisää stressiä! ;) <3

   Poista
 3. samaistumista tältäkin suunnalta! Mulla just loppu keväällä lukio ja välivuosi tulossa kun en tosiaankaan tiedä mitä haluun tehdä. Uskon, että se selkenee kaikille aikanaan :) Nykyään se vaan pitäisi tietää jo päiväkdissa kun siellä tullaan kyselemään, että mikäs susta pikku-Pekka tulee isona. Liian aikaisin sanon mä! Tsemppiä kuitenkin pohdiskelun kanssa <3
  Mulla on vähän samat fiilikset, että joo kaikki tuntuu olevan kunnossa, mutta jotain kumminkin puuttuu! Enkä mäkään oo saanu ratkaistuu että mikä se oikeen on...Kaipa sekin selkenee kun tekee niitä asioita joista nauttii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Muistan että yläasteen lopussakin miulla oli kauhea pähkäily että mihinhän sitä jatkaisi opiskelemaan, ja kauppikseen sitten päädyin. Nyt kun ammatti on valmiina, epäröin vieläkin hieman että valitsinko kuitenkaan juuri sitä miulle oikeaa alaa.. Tykkään kyllä työstäni, mutta tällä alalla se peruspalkka ei ole mikään taivaita hipova. Mutta eiköhän ne asiat ja ajatukset vielä selkene meillä kummallakin, toivotaan näin! <3

   Poista
 4. Tsemppiä sinne <3 Välillä tekee ihan hyvää pysähtyä hetkeksi ja pohtia asioita, oot niin symppis <3

  VastaaPoista
 5. Ihan kun ois omaa tekstiä lukenut jossain vaiheessa tuossa ylempänä:D Tsemppiä nyt vaan sinne, nämä säät ainakin piristää nyt jos mielessä myllertää tuhat ja sata erilaista hyvää kuin huonoakin asiaa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Kata :) Kaikki on kyllä ihan hyvin, välillä jää vaan pohtimaan omaa elämäänsä ja kaikenlaista syvällistä hömppää, mutta ehkä se on joskus ihan tarpeen! Säät ovat kyllä nyt ihan kohdillaan <3

   Poista
 6. Voi Tuuli! <3 Tää postaus oli kuin miun ajatuksista! :D Miustakin tuntuu, että elämä vaan junnaa paikallaan ja tahtoisin jonkinlaista jännitystä tai jotain mitä odottaa. Meilläkin on isompi asunto pyörinyt mielessä, mutta en tosiaan tiedä itekään onko se se perimmäinen syy ja vastaus kaikkeen. Miekin oon pohtinu miltä miun elämä ulkopuolisen silmin näyttää, ja samat asiat listaisin kuin siekin :) Mutta silti jotain puuttuu. Ihan huippua, että siun sopparia jatkettiin vaikka nyt ne tunnit vähenikin! :) Mutta niistä vähäisistäkin tunneista pitää olla iloinen - työpaikka kun ei ole mikään itsestäänselvyys nykymaailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihanaa lukea että siulla on samoja fiiliksiä! :) Vaikka kaikki onkin toisaalta ihan hyvin, silti välillä jää miettimään juurikin noita asioita ja sitä että jotain muutosta kumminkin haluaisi elämäänsä.. Sehän siinä onkin kun ei oikein tiedä että mitä! :D Töistä olen kyllä iloinen - monella ei nimittäin sitä työpaikkaa ole! :/ Ihanaa loppuviikkoa sinne <3

   Poista

Blog Design by Get Polished