28. joulukuuta 2015

AJATUKSIA TULEVASTA VUODESTA

Kukkuu! Nyt kun joulun ähkyt on saatu (melkein) selätettyä, on aika kääntää katse kohti tulevaa vuotta. Tiedättekö, voisinpa sanoa että ensimmäistä kertaa en tiedä yhtään mitä se tällä kertaa tuo tullessaan. Enää ei ole koulua jatkettavana, eikä mielenkiintoni riitä ainakaan tällä hetkellä hakea mihinkään jatko-opiskelemaan - ehkä sen aika vielä tulee, mutta en koe sen olevan vielä ajankohtaista.

Työsopimukseni on kirjoitettu huhtikuun lopulle, mutta jatkosta en osaa vielä sanoa. Luultavasti kesäksi olisi vielä tunteja, mutta syksy taas on täysi kysymysmerkki. Jotenkin kaikki tuntuu olevan tällä hetkellä tosi epävarmaa, mutta yritän elää kuitenkin päivä kerrallaan ja katsoa mihin se vie. Hah, kuulostipa synkältä - kaikki on kuitenkin ihan hyvin! :D

PC270097

Näin loppuvuodesta alkaa aina ajattelemaan, mitä haluaisi tulevana vuonna kenties saavuttaa, tai asettaa itselleen tiettyjä tavoitteita. Täytän keväällä pyöreät 20, mikä kuulostaa jo nyt hirmu kaukaiselta, mutta samalla olen kuitenkin melko innoissani asiasta! Onhan tätä teini-iän päättymistä jo odotettukin, mutta samalla tuntuu kuin elämässä kääntyisi täysin puhdas sivu, jonka kulun voi vain itse kirjoittaa. Toivon todella että ensi vuodesta tulee hyvä

PC270099

Mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia en varmaankaan lähde tekemään, mutta voisinpa listata tähän muutaman asian, joita pyrin toteuttamaan vuonna 2016:

> Lisätä tietoisesti vedenjuontia ja vähentää sokerisia juomia, kuten limsoja ja mehuja

> Saada lisää varmuutta autolla ajamiseen - miulla on oikeasti ollut kortti jo ainakin puolitoista vuotta, mutta ajaminen on ollut toooosi vähäistä siihen nähden. Edelleenkin on pieniä juttuja, mitä en täysin hallitse ja se harmittaa. Itsestänihän se kuitenkin vain on kiinni, kuinka nopeasti nekin asiat opin.

> Nauttia elämästä täysillä, eikä murehtia ja stressata aina pikkujutuista. Niin usein kuin sitä jälkeenpäin huomaa, että asiat eivät todellakaan olleet niin suuria, miltä ne omassa pienessä päässä tuntui. Välillä on lupa ottaa ihan rennosti ;)

> Mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. En vielä tiedä mitä se käytännössä voisi olla, mutta liian usein olen kieltäynyt asioista, koska olen ollut liian epävarma itsestäni ja antanut sille vallan. Joskus täytyy vaan uskaltaa repäistä ja murtaa se jää - en usko että sitä jälkeenpäin jää katumaan, päinvastoin.Minkälaisia ajatuksia/tavoitteita teillä on ensi vuodelle? 

 

12 kommenttia :

 1. Hienoja tavotteita siulla on ensi vuodelle ja toivotaan, että myös työasiat ratkeavat vuoden kuluessa :)

  Miulla on tulossa postaus ensi vuoden tavoitteista, mutta näin ennen postauksen julkistamista voin sanoa, että tarkoituksena on ainakin kehittyä kirjoittajana ja kuvaajana (johon otinkin ensiaskeleen ilmoittautumalla valokuvauskurssille!) Sekä tikistyä melkoisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! <3 Eiköhän ne kaikki asiat siitä ratkea ajan kanssa :)
   Oi, innolla odottelenkin jo siun tulevaa postausta, mutta hyviä tavoitteita siullain näyttää olevan ensi vuodelle! :)

   Poista
 2. Tuollainen tilanne varmasti luo hieman epävarmuutta, mutta voithan kääntää asian niin, että sulla ei ole koulua tai työtä mikä sitoo niin kaikki ovet on auki ja sulla on vapaus alkaa tekemään mitä vain! :) Ja elämässä se on upeaa ettei tiedä koskaan mihin se kuljettaa ja mitä ovia se avaa!<3 Ja ehkä ei tarvitse aina olla mitään suuren suuria tavoitteita, ottaa vain vastaa sen mitä elämä antaa eikä kuormita itseään liiallisella tavoitteellisuudella. Realistisia juttuja on aina toki hyvä listata, niinkuin sä olet tässä tehnytkin, sillä antavathan ne jonkun päämäärään :) Mulla on tietyt tavoitteet yrityksen kannalta ja odotan innoissani alkavaa vuotta- näen aina uuden vuoden mahdollisuutena. Mutta sen suurempia( isompia) tavoitteita mullakaan ei ole eli niitä realistisia ;) MITEN aina nää kommentit on nii sekavia haha. Toivottavasti sait selvää ja nappasit pointista kiinni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihana kommentti, kiitos paljon! ♥ Niinhän se oikeastaan on ja olen myös itse ajatellut noin, että ovet on avoinna mihin vain sitten haluankin tästä jatkaa. Ainut vaan etten oikein vielä itsekään tiedä mitä haluaisin esim. vielä opiskella/tehdä työkseni.. Mutta eiköhän pienin askelin nekin selviä :)
   Heh, miusta tuntuu välillä myös että jätän aina ihan sekavia kommentteja toisten blogeihin, mutta hyvin sain siun pointista kiinni! ;) Uusi vuosi tosiaan tuntuu aina uuden alulta ja toivoo aina parasta niin työelämältään kuin muutenkin. Ihanaa tulevaa uutta vuotta siis! ♥

   Poista
 3. Toivotaan parasta sun työsopparia ajatellen :)!! Ja koitetaan elää hetkessä<3

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva postaus ja herätti paljon ajatuksia :) Mulla on itselläkin luonnoksissa puolivalmiina sellainen "tavoitteeni vuodelle 2016" -postaus ja yksi missä itsekin haluaisin vähän "kehittyä" on se oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen.

  Toivottavasti saavutat nuo asiat mihin pyrit, ja sun ensi vuodesta tulee kaikinpuolin ihan mahtava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! <3 Itseasiassa eilen vain aloin kirjoittaa tätä postausta, ja tekstiä tuli sen kummempia ajattelematta :D Joskus näinkin päin, kun yleensä tällaisissa aiheissa menee tovi kirjoittaessa! ;) Kiva kuitenkin kuulla että postaus herätti ajatuksia ♥ Toivon siunkin ensi vuoteen kaikkea hyvää! :))

   Poista
 5. Olipas kivoja tavoitteita sulla ensi vuodelle! :) Pitäisi ottaa mallia susta ja koittaa itsekin jotain lupauksia tehdä, kuten tuo veden juonti voisi olla yksi! :) Toivottavasti työasiat hoituu ja pääset toteuttelemaan tavoitteitasi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi, ihana kuulla! :) Vedenjuonti olisi kyllä yksi hyvä tavoite - itse ainakin olen tullut tietoiseksi siitä, miten vähän sitä oikeastaan tulee edes juotua. Toivotaan tulevalle vuodelle tosiaan kaikkea hyvää! ♥

   Poista
 6. Kivoja tavoitteita sulla ensivuodelle:) kannattaa tosiaan miettiä ja elää päiväkerrallaan koska ei tiedä mitä keksii tai mitä tilaisuuksia elämä tuo eteen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 tottahan se on, turhaa ottaa stressiä mistään vaan elää juurikin päivä kerrallaan :)

   Poista

Blog Design by Get Polished