12. syyskuuta 2016

IHANA KOTIELÄINMETSÄ

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Pääsin viikonloppuna verestämään lapsuuden muistojani, kun ajettiin Joutsenon Korpikeitaalle, josta ostimme liput vieressä sijaitsevaan kotieläinmetsään. Käytiin tuolla aina pienenä serkkujemme ja isovanhempiemme kanssa, ja eläinten parissa pienestä pitäen kasvaneena olin jälleen ihan innoissani, kun pääsin paijailemaan niitä suloisia pupuja ja lampaita :')

P9110158

Lippujen oston yhteydessä saimme kotieläinmetsän portin avaimen, jolla pääsimme sisään neljän hehtaarin kokoiselle alueelle, jossa pieneläimet kulkivat vapaana, ja isommat kotieläimet olivat omissa aitauksissaan. Pupuja ja kanoja oli ympäriinsä, ja ensimmäiset tulivatkin jo heti portin suulla tervehtimään meitä. 

P9110181
kotieläinmetsä1
P9110130

Isommissa aitauksissa pääsimme tutustumaan mm. sikoihin, lampaisiin sekä alpakoihin, jotka kaikki olivat ihanan uteliaita ja tulivat heti aidan viereen tarkastelemaan ketä sinne saapui :) Harmi ettemme tajunneet ottaa mitään syötävää mukaan, sillä muistan aina miten pienenä saimme mummolta jotain vanhaa leipää tms., mitä sitten innoissamme noille eläimille syötimme. 

P9110117
kotieläinmetsä
P9110204
P9110143
P9110189
P9110122

Vietimme tuolla noin tunnin, sillä alue ei ole mikään kovin suuri ja sen kiertääkin melko nopeasti. Kuvia tuli kuitenkin räpsittyä senkin edestä, ja sainkin ihan kivoja otoksia aikaan :) Ei ollut kyllä ollenkaan hassumpi tapa viettää rentoa sunnuntaipäivää!

18 kommenttia :

 1. miten sä oot saanut noista eläimistä noin hyviä kuvia!!! :D siis mä en saa edes meidän koiria pysymään paikoillaan että saisin kuvia otettua.. :D ihan mahtavia otoksia! ihanalta näyttää koko paikka ja söpöt karvakamut ♥ meillä on kans noita karvajalkakanoja, ostettiin niitä isälle synttärilahjaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos Jenni! ♥ En tosiaan tiedä, ehkä kameran nopealla suljinajalla on jotain vaikutusta asiaan..? :D Nuo karvajalkakanat oli kyllä hauskoja :D

   Poista
 2. Vau mitä kuvia!!<3 Tommoset kotieläinpihat/puistot ovat kyllä ihania :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anniina! :) Niin on, ihanaa kun osat eläimistä juoksentelee siellä vapaana ♥

   Poista
 3. Oi miten kivoja kuvia, nii ihania kaikki eläimet!!:)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten suloisia eläimiä<3 Tollaseen paikkaan olisi ihan mahtava päästä käymään, kaupungissa asuvana kun ei kovin usein tule kotieläimiin törmättyä :D Ihania kuvia oot räpsinyt<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, harvemmin sitä kaupungissa asuessa törmääkään enää kotieläimiin :/ Asuin pienenä maalla, ja siellä mummomme hoiti aina navetassa eläimiä, ja varmaan sen takia ne ovatkin lähellä sydäntäni :D ♥ Kiitos Linda!

   Poista
 5. Ihastuttavia kuvia, aika hyviä oot saanut räpsittyä, musta tuntuu että aina kun otan kuvan mistä tahansa eläimestä niin se käätää pään pois päin:D Ne ei tykkää musta:/ Ihanaa, ensivuonna kyllä pakko päästä käyttämään siskonpoikiani tuollaisessa kotieläinpaikassa:) Mäkin pienenä useesti kävin ja olin niin innoissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten miulla käy kyllä ihan samoin, mutta nuo eläimet olivatkin yllättävän kuvauksellista porukkaa, haha! :D Tietysti kun monet ihmiset ovat niitä jo kuvanneet, ei kamera ole niille enää niin outo kapistus :D Lapsille tuollaiset paikat ovat varmasti ihania, ainakin itse muistelen lämmöllä omaa lapsuuttani ja tuolla vierailua :)

   Poista
 6. voi että mikä paikka! ♥ Tuolla olisi niin ihanaa käydä joskus :) Tosi hyviä kuvia oot saanut otettua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paikka on kyllä ihana ♥ Kiitos paljon! :)

   Poista
 7. Ihania kuvia ja niin söpöjä eläimiä! <3 miekin tykkään eläinpuistoista, kun niissä näkee eläimiä ja eläimetkin nauttii, kun niitä paijataan :) Minua aina naurattaa tuo, että Jenni on ostanu isälleen kanoja lahjaksi :D hyvä lahja ei siinä mitään, mutta kuvittelen aina oman isäni ilmeen, jos antaisin lahjaksi karvajalkakanoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma! ♥ Eläimet on tosiaan niin suloisia, ja vielä kun ne ovat niin ihmisystävällisiä tuolla :) Hahah, voisin kyllä kuvitella omankin isäni ilmeen jos veisin hänelle tuollaisen karvajalkakanan!! :DD Muuten kyllä hyödyllinen lahja sinänsä :)

   Poista
 8. Aaaw miten sulosia eläimiä <3 Mä niin tykkään käydä maatiloilla katsomassa eläimiä, nyt ei oo vaan pitkään aikaan tullut käytyä :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Niina! ♥ Sama täällä, eläimet on niin suloisia :)

   Poista
 9. Voi, onpas hauskoja eläinkuvia! :) Piristävä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuolla olivat kyllä niin suloisia :'D Kiitos paljon!

   Poista

Blog Design by Get Polished