17. syyskuuta 2018

SYKSY SAA TULLA

...tai onhan se itseasiassa tullutkin jo :D Viime postauksesta on taas kulunut jonkin aikaa, mutta nyt tuli fiilis että haluan tulla höpisemään tänne ihan kunnolla. Monta kertaa olen avannut bloggerin tyhjän tekstikentän aikeissani aloittaa uutta postausta, mutta ajatus on katkennut kuin seinään saman tien. Tuntuu, ettei itselläni ole ollut viime aikoina ihan hirveästi annettavaa tälle blogille, vaan ajatukset ovat olleet pitkälti muissa jutuissa. 

P9090063

Mitä tänne sitten kuuluu? 

Kesän jälkeen työni tosiaan päättyivät, ja siitä alkoi kunnon hakurumba jokaiseen itseäni kiinnostavaan paikkaan. En halunnut työttömyyden jatkuvan kovin pitkään, mutta kieltävät vastaukset useasta eri paikasta saivat väkisinkin mielen melko matalaksi, ja olo tuntui usein todella hyödyttömältä, kun yritin keksiä jotain järkevää puuhaa päivieni kuluksi. Monet kehottivat nauttimaan tuosta ajasta kun ei ole töissä, mutta koska kyse on kuitenkin myös omista tuloista, ei se ihan niin yksinkertaista ollut. Yritin kuitenkin lohduttautua ajatuksella, että hakemani paikat eivät vain olleet tarkoitettu itselleni, ja uusia ovia kyllä avautuu. 

P9090094

Ja tiedättekö mitä? Viime perjantaina sain yllättävän, mutta sitäkin mieluisamman yhteydenoton, ja vihdoin voin sanoa että uudet tuulet työrintamalla puhaltavat ihan pian! Olo on ennen kaikkea helpottunut, mutta myös todella innostunut, sillä paikka on juuri sellainen, josta olen unelmoinutkin. Asiat tosiaan järjestyvät yleensä juuri silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa, ja tuntuu kuin suuri kivi olisi vierähtänyt harteiltani. Ihanaa saada päiviin taas kunnon rytmi ja päästä työn makuun - sitä olen oikeasti kaivannut. Muistakaa siis aina luottaa itseenne ja omaan tekemiseenne, vaikka epätoivo meinaisi välillä iskeäkin

P9090106

Muuten täällä ollaan elelty ihan perus arkea, ja syysmoodi alkaa ottaa itsestäni jo vahvasti vallan. Pehmoiset neuleet ja muut syysihanuudet huutavat jatkuvasti nimeäni, ja kuin huomaamatta meikkipussini sisältökin alkaa täyttyä niistä murretuista sävyistä ja hieman ruskeaan taittavista punista, jotka ovat omiaan tähän syksyyn. Odotan ennen kaikkea sitä kunnon ruska-aikaa (josta on muuten povattu tänä vuonna erityisen kaunista), ja kirpeän aurinkoisia päiviä kaiken sen väriloiston keskellä.

P9090096

Eikö olekin ihanaa heittäytyä hetkeksi miettimään kaikkia niitä hyviä juttuja, mitä jokaisessa vuodenajassa on? Syksy ei tosiaan ole mikään lempparivuodenaikani vaikka siinä paljon hyvää onkin, mutta omalla suhtautumisella niistä ikävistäkin puolista pääsee paremmin yli. Kun tulee pimeää, on ihana sytyttää kynttilät ja tunnelmoida niiden valossa, kylmä sää on puhtaasti pukeutumiskysymys ja vesisateella voi hyvällä omallatunnolla katsella niitä hömppäsarjoja, ja kokeilla vaikka jotain uutta reseptiä.

Itselleni parhaimpia rentoutumiskeinoja ovat olleet neulominen ja musiikin kuuntelu, ja myös liikunta auttaa todistetusti pitämään mielen virkeämpänä. Olenkin pyrkinyt saamaan taas jumppatunnit kunnolla osaksi arkeani, ja eron omassa olossa on huomannut selvästi. Myös oikeat ihmiset ympärillä auttavat jaksamaan tämän tulevan pimeän ajan yli, joka usein ainakin itselläni aiheuttaa pienoista syysväsymystä ja satunnaista alakuloisuuttakin. Aion kuitenkin nauttia tästä syksystä, sillä paljon mieleisiä juttuja on ainakin tuleville viikoille luvassa  

P9090083 
Mitä fiiliksiä syksy teissä herättää?🍂

10 kommenttia :

 1. Onnittelut työpaikan saamisesta<3 Mullakin on itse asiassa huomenna työhaastattelu! Paikka on kyllä sama missä nytkin oon töissä ja ollut jo usemman vuoden, mutta oon siis sijaisena toiminut tähän asti ja nyt olisi sitten vakipaikka hakusessa :) Sinänsä meidän alalla ja varsinkin tuolla mun työpaikassa sijaisillekin riittää kyllä töitä, eli en oo koskaan joutunut pelkäämään, ettei niitä töitä olisi enää jatkossa, mutta onhan se vakituinen paikka aina vakituinen.

  Mulla on myös meikkivalinnat vaihtuneet syksyisemmiksi - viininpunaiset ja rusehtavat punat päätyvät lähes joka päivä huulille ja silmämeikkikin on lämpimän sävyinen. Eilen laitoin ekaa kertaa illalla kynttilöitä palamaan ja ai vitsit se tunnelma on kyllä jotain niin ihana! Siinä kynttilän valossa on ihana käpertyä viltin alle katselemaan telkkaria :)

  Kiva kun tulit kirjoittelemaan kuulumisia! Ja hurjan kauniita kuvia taas kerran<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda <3 Ja hei tsemppiä hurjasti sinne haastatteluun, pidän täällä peukkuja siulle! :) Kyllähän se vakipaikka luo kuitenkin enemmän sellaista turvaa, vaikka tietäisikin että myös sijaisille löytyy aina töitä, eikä sitten tarvitsisi aina olla kirjoittamassa uutta työsopimusta :) Toivon todella että saat sen paikan!

   Kesällä tuli meikattua todella vähän, joten nyt on ollut kyllä ihana taas hieman panostaa siihen, ja leikitellä eri sävyjen kanssa :) Kynttilät luovat tosiaan ihanaa tunnelmaa, ja iltaisin meillä ei oikeastaan muita valoja palakaan <3

   Ihana kuulla Linda ja kiva kun tulit kommentoimaan! <3

   Poista
 2. Olipa ihanan positiivinen postaus ♥ Mulla on ihan samoja ajatuksia syksystä, ei tämä mikään lempparivuodenaika ole, mutta omalla suhtautumisella oon alkanut pitämään syksystä kovasti<3 Ja ihanaa, onnea uudesta työpaikasta! ♥ Täälläkin on työnhaku kovaa vauhtia käynnissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jasu, kiva kuulla että postauksesta jäi positiivinen fiilis <3 Itse tykkään kyllä paljon tästä alkusyksystä, kun lehdet ovat vielä puissa ja ei ole ihan niin kylmä kuin sitten myöhemmin :D Kiitos paljon ja hurjasti onnea sinnekin työnhakuun - toivotaan että mahdollisimman pian tärppäisi! :)

   Poista
 3. Aivan ihana syksyntuntuinen postaus <3 Voin kuvitella kuinka hankalaa on nauttia työttömyydestä silloin kun oikeasti on kyse omista tuloista, vaikka hommaa kotona ja muualla olisikin! Onneksi nyt sait työpaikan, ja ihanan saitkin! <3 Se on varmasti just täydellinen sulle :) Minäkin niin odotan upeaa ruskaa, ja rakastan syksyä kyllä muutenkin! Sun arki kuulostaa muutenkin olevan aivan ihanassa balanssissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni <3 Olen kyllä niin innoissani tuosta tulevasta työstä, ja ennen kaikkea siitä, että arkeen saa taas jotain kunnon sisältöä :) Syksyssä ruska on kyllä ehdottomasti yksi parhaimpia asioita! Kiitos ihanista sanoistasi <3

   Poista
 4. Onnea uudesta työpaikasta! :) <3 Tää oli muutenkin aivan ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! <3 Tosi kiva kuulla että tykkäsit! :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia Tuuli<3 Hurjasti onnea uudesta työstä, kyllä ne asiat tosiaan aina vaan järjestyy, niinkun sanoitkin :’) pidähän oikein ihana viikonloppu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia <3 Nimenomaan, pitäisi vaan aina luottaakin siihen :) Samoin sinäkin! <3

   Poista

Blog Design by Get Polished